Güncellemeler
+1 yıl
Sizce Türkiye'de olduğu gibi kayıt güncelleme işlemi yapılabilir mi? Tek fark 18 yaşından askere alıyorlar ve bu durum riskli olabilir.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bilen olupta yazarsa sevinirim yoksa buraya gideyim gitmeyeyim sormuyorum. Sizce gidip şube ile konuşsam izin verirler mi üniversite değişmeme? Yoksa direkt hapse mi atarlar? 😳
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani orası azerbaycan olduğu için bu soruyu türkiyede sorman yalnış azerbaycan yaşayanlara sorsan daha iyi olur
Anladım teşekkürler, KKTC'de de 18 yaşında askerlik zorunluluğu var. Kıbrıslı'lara sordum bir sorun olmaz dediler, askerlik şubesine gidip durumu belirtmem ve kaydımı güncellemem gerekirmiş. Orada sorun olmadıysa burada da olmaz herhalde, sonuç olarak askerlik tecili çoğu ülkede aynı şartlar altında uygulanmakta. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti adına başarılı işler yapacağım.
İnşallah yaparsın kardeşim burada nerde ne okuyacaksın
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi yani Siyasal Bilgiler, hedefim diplomat olmak ancak devletin haklarını koruyacağım her alan olur yani farketmez. Her ne alan olursa işimi adam gibi yapacağım, gerekirse ülkem için ölürüm. Bir sene daha çalışıp daha iyi bir üniversiteye geçeceğim, artık yolumu bulduğumu düşünüyorum.
Doğrudur ama bu askerlik işini ülkendeki arkadaşlarına veya akrabalarına sorarsan daha iyi cevap bulabilirsin
Tamamdır hocam sağolun. 👍
askere git gel
Neden? Üniversite okumam gerek ama?
Askere git
Bu kadar mı sorunun cevabı?