Aslında ilk defa duyduğum bir bölüm fazla ilgi çekici olduğunu düşünmüyorum neye göre tercih edilmiş bilemeyeceğim ama sonuçta bu işleri de birileri yapmak zorunda...
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sözelde 950 sıralamayla Mimar Sinan Sanat Tarihi bölümüne 2. üniversite okumak için yerleştim. Taban sıralaması 28.000 diye öğrendim.
950 sıralamaya Boğaziçi Edebiyat da geliyordu ama zorlanmamak için yazmadım. Soruda bahsedilen kişi ise hali hazırda Tıp Fakültesinde okuyormuş ve eğlencesine tercih yapmış.
Çocuk şuanda 4 sınıf tıp öğrencisi. Üniversiteye kayıt yaptırmyacağı için iyi bölümleri tercih edip orayı kazanacak durumda olanların önüne geçmemek için fazla bilinmeyen ve tercih edilmeyen bölümleri yazmış.
şunlara bak arnavut dili edebiyatı bilmem ne gtüne soksun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle haber olmak için yapıyorlar zaten bu sıralamayı yapan tıp 4. sınıf öğrencisi. Benim de sevgilim sınava girdi 9 bin sıralama yaptı çok komik bir bölüme tercih yaptı gitmeyeceği halde arkadaşlarıyla bunu konuşup dalga geçmek için
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tavuk çiftliği falan vardır ailesinin belki. ruhsat vs için belgeli eşek lazımdır.
Ana Sayfa > YKS2026 > Sorular > Bir öğrenci, sayısalda 13 bin sıralama yaparak Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği bölümüne yerleşmiş. Bu bölüm iyi bir bölüm mü?