YKS2026 Uludağ üniversitesini kazandım iyi mi kötü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kayseriden Bursaya otobüs fiyatları 500 Tl en az gidip gitmemekte çok kararsız kaldım Uludağ üniversitesini kazandım iyi mi kötü mü? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
xomerfarukyavuzx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Vaybe İsmi Gibi Uludağ mı Acaba 🧐 0 0 Yorumla
Lsldlx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hangi bölüm 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pazarlama 2 yıllık Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Çok iyi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 yıllık amaa Zecx-40 +1 yıl Olsun güzel universite Soran +1 yıl Sağol
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bursa'da yaşıyorum ben sorularını alabilirim. 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Yarın aileme açıklayım ona göre belli olur malum otobüs bileti çok pahalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kazandigin üniversiteye git neden gitmiyorsun ki pahalı diye okumayacak misin Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum bi otobüs bileti 500 TL Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya saçmalama otobüs bileti yüzünden okul okumaktan vazmigececeksin. Sen öylesine mi yazdın bu bölümü Yorumla Soran +1 yıl Hayır öylesine değil ama bilemiyorum işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman oku bence kykye başvur devlet bursuna burslara falan. Cok saçma bir sebep okumamak için. Yorumla Soran +1 yıl Haklısın da aileme danışmadan olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ona bişey diyemem Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzel bölüm ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Pazarlama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiymiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vaybe İsmi Gibi Uludağ mı Acaba 🧐
hangi bölüm
Pazarlama 2 yıllık
Çok iyi
2 yıllık amaa
Olsun güzel universite
Sağol
Bölüm onemli
Bursa'da yaşıyorum ben sorularını alabilirim.
Yarın aileme açıklayım ona göre belli olur malum otobüs bileti çok pahalı
Kazandigin üniversiteye git neden gitmiyorsun ki pahalı diye okumayacak misin
Bilmiyorum bi otobüs bileti 500 TL
Ya saçmalama otobüs bileti yüzünden okul okumaktan vazmigececeksin. Sen öylesine mi yazdın bu bölümü
Hayır öylesine değil ama bilemiyorum işte
O zaman oku bence kykye başvur devlet bursuna burslara falan. Cok saçma bir sebep okumamak için.
Haklısın da aileme danışmadan olmaz
Ona bişey diyemem
Aynen
Güzel bölüm ne
Pazarlama
İyiymiş