Üniversite Tercih Tercihler açıklanmış bakabildiniz mi? alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 oha ölcem heyecandan lan haftasonu ne alaka pazartesiye alıştırmıştık kendimizi Güncellemeler+1 yıl lan cikin da ben de bakayim of ya Güncellemeler+1 yıl lan tc ya da sifre yanlış diyo valla aglicam doğru ya Tercihler açıklanmış bakabildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Üniversite Tercih konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben girmemiştim 0 0 Yorumla
hayatakıyor34 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl biz üniversiteyi bitireli çok oldu ama o heyecan yokmu varya birde istediğin yer geldiyse oley mod açılır:P 0 0 Yorumla
jsaoowwowp Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Lan girmeyin siteye cokerdiniz ya giremiozzz 0 25 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ya bi de duygusal an falan yasiyolar galiba isi biten ciksin mk Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Ya hiç sorma elim ayağım titriyor deminden beri küfür ediyorum tövbe estağfurullah Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl neyse uyicam hemen sabah olsun bakim ndbsnsnns Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Lan saçmalama cidden bu gece durabilcen mi bakmadan sjss Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl nfndnsnnsnsnd napim olmuyo 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Of sus aglicam şimdi sinirden bir yandan da Twitter daki tweetlere gülmekten anam ağladı ahahsa Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ben bakmıyom önce şunu halletmem lazim tvden de mi girsem hı Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Ahahahahahaha sjwiwowpw oanka sabret 11 civarları rahatlar sistem Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Lan önceden sabahın körü acikliolardi ben hemen giriodum erken uyanio şu hale bak adamlar gece operasyonu yaptı Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl lan 2005ten beri haftasonu aciklamamislar üstelik bu saatte hiç aciklamamislar delirtcekler beni Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Of hiç sorma sjs sabah birisine bilmişlik tasladım haftasonu açıklanmaz diye popo oldum skske Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl of e devletle girmiyo aday islemleri şifresi mi ne boksa o aciliyo da gerçekten aşırı stres oldum Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Birisine Hakkari gelmiş awsu son sıraya yazdığı sakwow Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl mühendislik çok oynamis nolur dua edin zonguldaga gitmim nolur Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Jawiqowowowowowowowowowwowoskw Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Kanka girdimmm Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl ne geldim askimmmm herkes girdim minakoyim ben okula giderken ogrenicem Yorumla jsaoowwowp +1 yıl 19 Mayıs grafik tasarımı geldi ☺️☺️☺️. Aaiaowowow kanka e devlet girmiyor ÖSYM şifresi ile gir Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl benim osym sifrem yok sürprizzzz adimizi göklere yazdırdım üstüne yildiz caktirdiiimhayırlı olsun bebegim istediğin yer geldiyse ne mutlu sana ❤️ Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Evet istediğim bir yerdi çok teşekkür ederim. Sen siteyi terk etme kaybetmedik skakawow Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl hxnsnmsndnsn öndeyiz Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Şaka maka site 11 gibi rahatlar bence Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl millete de baktırasim gelmiyo kuzenim girmiş seninkine de bakim diyo ama kendim görmek istiyorum ilk 🥺 Yorumla jsaoowwowp +1 yıl Of çok haklısın bende öyle istedim ama dayanamadım. Bence baktır Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl hala sistem bosalmadi kafami nere vurim Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl laaa senden mi öğrencektim söslsşdödşfl 0 1 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl gec kaldik gec Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl baktın mı kazandın mı 0 1 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl site çökmüş girilmiyo az sonra bayilcam şuraya bi yere Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben girmemiştim
biz üniversiteyi bitireli çok oldu ama o heyecan yokmu varya birde istediğin yer geldiyse oley mod açılır:P
Lan girmeyin siteye cokerdiniz ya giremiozzz
ya bi de duygusal an falan yasiyolar galiba isi biten ciksin mk
Ya hiç sorma elim ayağım titriyor deminden beri küfür ediyorum tövbe estağfurullah
neyse uyicam hemen sabah olsun bakim ndbsnsnns
Lan saçmalama cidden bu gece durabilcen mi bakmadan sjss
nfndnsnnsnsnd napim olmuyo 😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Of sus aglicam şimdi sinirden bir yandan da Twitter daki tweetlere gülmekten anam ağladı ahahsa
ben bakmıyom önce şunu halletmem lazim tvden de mi girsem hı
Ahahahahahaha sjwiwowpw oanka sabret 11 civarları rahatlar sistem
Lan önceden sabahın körü acikliolardi ben hemen giriodum erken uyanio şu hale bak adamlar gece operasyonu yaptı
lan 2005ten beri haftasonu aciklamamislar üstelik bu saatte hiç aciklamamislar delirtcekler beni
Of hiç sorma sjs sabah birisine bilmişlik tasladım haftasonu açıklanmaz diye popo oldum skske
of e devletle girmiyo aday islemleri şifresi mi ne boksa o aciliyo da gerçekten aşırı stres oldum
Birisine Hakkari gelmiş awsu son sıraya yazdığı sakwow
mühendislik çok oynamis nolur dua edin zonguldaga gitmim nolur
Jawiqowowowowowowowowowwowoskw
Kanka girdimmm
ne geldim askimmmm herkes girdim minakoyim ben okula giderken ogrenicem
19 Mayıs grafik tasarımı geldi ☺️☺️☺️. Aaiaowowow kanka e devlet girmiyor ÖSYM şifresi ile gir
benim osym sifrem yok sürprizzzz adimizi göklere yazdırdım üstüne yildiz caktirdiiim
hayırlı olsun bebegim istediğin yer geldiyse ne mutlu sana ❤️
Evet istediğim bir yerdi çok teşekkür ederim. Sen siteyi terk etme kaybetmedik skakawow
hxnsnmsndnsn öndeyiz
Şaka maka site 11 gibi rahatlar bence
millete de baktırasim gelmiyo kuzenim girmiş seninkine de bakim diyo ama kendim görmek istiyorum ilk 🥺
Of çok haklısın bende öyle istedim ama dayanamadım. Bence baktır
hala sistem bosalmadi kafami nere vurim
laaa senden mi öğrencektim söslsşdödşfl
gec kaldik gec
baktın mı kazandın mı
site çökmüş girilmiyo az sonra bayilcam şuraya bi yere
Sınava girmedim
Hemsirelik geldi okul birinciligiyle
Bakmadım