Öğrenciler bekliyor belli bir tarih de verilmedi 14-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında açıklanır dediler Hala bekliyoruz açıklandığında yoruma yazarsanız sevinirim

Öğrenciler bekliyor belli bir tarih de verilmedi 14-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında açıklanır dediler Hala bekliyoruz açıklandığında yoruma yazarsanız sevinirim

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Keske tarih verselerde beklemesek böyle. Sinav tarihi belli, yerlestirme sonuclarinin tarihi belli ama tercih sonuclarinin tarihi yok. En heyecanli yerinde tarih vermiyorlar. Haftaya kalacak gibi geliyor bana ama surpriz olur mu bilmem. Haftaya aciklanma ihtimali daha yuksek geliyor, oyle hissediyorum ama aciklasalarda rahatlasak.
haftaya da açıklanmaz mı? :) belki 24 ağustosda açıklanır
Yarın sabah açıklanır diye içime doğuyor inşallah açıklanır ve artik ona göre yoluma bakarım
eğitim ve öğretim sınavlarında dünyada en tuhaf ve karmaşık tek ülkesiyiz ne tarih var ne düzen var ÖSYM ye ye benzeyen bana dünya da bir örnek gösterin bir planları yok adamların ne zaman ne yapacakları belli değil
Valla ben okuyup denklik yapıp Almanya'ya gitmeyi düşünüyorum öyle yüksek lisans ya da kpss uğraşmak istemiyorum
Bence yarın sabah açıklanacak öyle hissediyorum
haydi hepimiz için hayırlısı olsun
İnşallah amin
açıklanmadı henüz sanırım bu yıl biraz gecikecek
Ya ben bunların yapacağı ise neyse ya.. bunca milleti yalandan yere bekletiolar