YKS2026 YKS tercihleri ne zaman açıklanacak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor AGALAR SU TERCIHLER NE ZMAAN ACIKLANCAK SIZCE CARSAMBAPERSEMBECUMA?UMARIM YARIN ACIKLANIRRRRRRRRRR YKS tercihleri ne zaman açıklanacak? Cevapla YKS Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Tavşan_Kanı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 60% +1 yıl Yarın diyorlar ablam yaşın kaç ona göre bir karşılaştırma yapacam 2 1 Yorumla Soran +1 yıl 18 ilk defa girdim niye ki Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl cuma diyorum bana güvenin 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Offf hadi bakalim en gec cuma olsun daHaftaya pazartesi falan olmasin kafayi yerim Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl valla bu sene her şeyi geç yaptılar beklerim ben Yorumla Soran +1 yıl Ben bekleyememmmm abi 2018 yksde 17 gün sonra aciklanmis yuh ya Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl bu aciklanacak sonra yurt telaşı...bu sene hiç beklemelerimiz bitmeyecek shsjjdnd Yorumla Soran +1 yıl Aman bu ciksin da yurdu kalsin Ben yurt telasini cekmeye hazirim 🤝🏻👌🏻👌🏻👌🏻 Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl hadi bakalım her şey gönlünce olsun 🧚 Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl pazartesi de olabilir Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 18'inde askim 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hadi bakalimm Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl 21 ağustosda açıklanması nettir size diyeyim Yorumla Soran +1 yıl Aynen 20sinde baska bir sey 22 inde yine bir sey var muhtemrlen ya 17,18 ya da 21 Yorumla
asenasuskun Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bu şeyleri atlatmış olmak çok güzel 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne okuyorsunuz Yorumla
Haleck Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Yarın diyorlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl BISMILLAH INSALLAHHH😍😍😍😍 Yorumla
serdaryildirim5631 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl 17 ağustosda açıklanır diye bekliyoruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarim. Aciklansin artik insnain aklina turlu turlu seyler geliyor. Acikta kalmak gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açıklanmasından çok belirsizlik beni yoruyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl OF AYNEN YA Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ek tercihlere kalmak istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl BEN DE BEN DE Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah kalmayız benim bölüm 4 bin daha düşük ona rağmen tutmaz diye düşünüyorum riske atıp tek tercih yaptım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cuma 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayırcok gec Yorumla Soran +1 yıl 😭😭😭😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi bölüm istiyorsun Yorumla
Omania Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 20'sinde açıklanır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya niyeyarin degil 20 si niye Yorumla
babbyshark Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl yarın sabah açıklanacak diyorlar 0 2 Yorumla asenasuskun +1 yıl Kaynakta senin toton mu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Offf vala acilansinnn artik biktik beklemeltenYok sonucu bekle yok kilavuzu bekle hayat zorrrrr. Artik beklemekten acikta kalmaktan korkuyorum bu nasil iş ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yarın diyorlar ablam yaşın kaç ona göre bir karşılaştırma yapacam
18 ilk defa girdim niye ki
cuma diyorum bana güvenin
Offf hadi bakalim en gec cuma olsun da
Haftaya pazartesi falan olmasin kafayi yerim
valla bu sene her şeyi geç yaptılar beklerim ben
Ben bekleyememmmm abi 2018 yksde 17 gün sonra aciklanmis yuh ya
bu aciklanacak sonra yurt telaşı...
bu sene hiç beklemelerimiz bitmeyecek shsjjdnd
Aman bu ciksin da yurdu kalsin
Ben yurt telasini cekmeye hazirim 🤝🏻👌🏻👌🏻👌🏻
hadi bakalım her şey gönlünce olsun 🧚
pazartesi de olabilir
18'inde askim
Hadi bakalimm
21 ağustosda açıklanması nettir size diyeyim
Aynen 20sinde baska bir sey 22 inde yine bir sey var muhtemrlen ya 17,18 ya da 21
Bu şeyleri atlatmış olmak çok güzel 😂
Ne okuyorsunuz
Yarın diyorlar
BISMILLAH INSALLAHHH😍😍😍😍
17 ağustosda açıklanır diye bekliyoruz
Umarim. Aciklansin artik insnain aklina turlu turlu seyler geliyor. Acikta kalmak gibi
Açıklanmasından çok belirsizlik beni yoruyor
OF AYNEN YA
Ek tercihlere kalmak istemiyorum
BEN DE BEN DE
İnşallah kalmayız benim bölüm 4 bin daha düşük ona rağmen tutmaz diye düşünüyorum riske atıp tek tercih yaptım
Cuma
Hayırcok gec
😭😭😭😭
Hangi bölüm istiyorsun
20'sinde açıklanır
Ya niyeyarin degil 20 si niye
yarın sabah açıklanacak diyorlar
Kaynakta senin toton mu 😂
Offf vala acilansinnn artik biktik beklemelten
Yok sonucu bekle yok kilavuzu bekle hayat zorrrrr. Artik beklemekten acikta kalmaktan korkuyorum bu nasil iş ya