Merhaba, bence gelme ihtimali olur bu üniversitelerin ama gelmezse de canınızı sıkmayın. Ek tercih hakkınız olur. O şekilde yaparsınız tekrar tercihlerinizi. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Evet tutar. 1. Tercihten itibaren bakılıyor. 1. Tutmazsa, 2. Ye bakılır o da tutmazsa 3. Ye derken son tercihine kadar bakılıyor. İçinden biri bile tutsa girersin
En güzeli xiwbissn bende ile göre yaptim ama karışık yapmışım ispartayi istiyorum umarım gelir hayırlısıı bakalım tutacak diyorsun sonuçta sende yapmışsın listeyi de attım
Yaaa yüksek düşük fark etmez o hiçbirinin önünü kapatamazsın öyle bir mantık yok sondaki bile gelebilir puanın önemli bide kontenjan filan korkma tercihinde sıkıntı yok
İspartayi istiyordum çok fazla belli oluyor zaten listemden de , sıralamaya göre yaptım yüksek düşük karistirmisim işte sonradan dank etti çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor
Bak yüksek düşük le alakası yok senin tercihin o en üste istedigin yerlerden istemediğin yerlere gidicen puana takılma bak Bir üniversiteye geçen yıl 10000 le yerleşir bu yıl 20000 le yerleşir tercihle alakalı sen istediklerini en üsten aşağıya doğru yazicaksin atıyorum isparta istiyorsun istediğin bölüm 10 tane örnek 10 tane isparta en üste yazicaksin bak tercihinde atiyurm 1 isparta 2 sana yaptin 3 isparta yaptin 2 adana ya tutu ama isparta daha düşük puanla aldı 3 sıradaki sen adanaya gittin ama ipartaya giderdin 2 de yazsan
Giren son kişinin başarı sırasına göre mesela 1 milyon 200 den alan bir bölümü yazmışım altına 900 k ile alan bölümü yazmışım onun altına gene 1 milyon yani karışık yazmışım 2 yıllıklarda
Anladım ben bunu zaten canım gibi aynı konuyu 50 değişik şekilde anlatma bsiey olmaz mk alakası yok onunla birdaha diyim mi alakası yok puanın önemli ilk tercihin bile gelebilir