Bir yer gelir mi çok saçma bir tercih yapmışım yardım alamamistim kimseden ne yapmalıyım biryer tutmazsa?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba, bence gelme ihtimali olur bu üniversitelerin ama gelmezse de canınızı sıkmayın. Ek tercih hakkınız olur. O şekilde yaparsınız tekrar tercihlerinizi. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
2Cevap
Baraj kalktığı için puana bakmıyorlar fazla diye söylüyorlar tutma imkanı olabilir
@çağla322 baraj yokmu cidden
Bu iyi haber herkes için
Hiçbir yer tutmazsa ek tercihlere başvuru yapicaksin
Tutar mı sence ne diyorsun
Sıralamanın yettiği yer varsa birine girersin
1 bölüme bile sıralaman yetse 22. Tercih olsa bile girersin
Sıralamam yetiyor ama karışık yapmışım düşük yüksek hepsi karışık gene de tutar mı ne diyorsun
Evet tutar. 1. Tercihten itibaren bakılıyor. 1. Tutmazsa, 2. Ye bakılır o da tutmazsa 3. Ye derken son tercihine kadar bakılıyor. İçinden biri bile tutsa girersin
Ay çok saol canım benim inşallah gönlüme göre bir yere yerlesirim çok teşekkür ederim ben çok korkmuştum bir yere giremezsem diye
Kesin demi hepsine bakıldığı çünkü benimki karışık
Evet kesin
Sen üniversite öğrencisi misin yaptın mı bu hatayı ya da çevrende yapan oldu mu
Benim 9. Tercihim gelmişti ilk universitem de. Ben mesafe göre evime yakınlığa göre yapmıştım ve bir de ilin güzelliğine göre djdjd
En güzeli xiwbissn bende ile göre yaptim ama karışık yapmışım ispartayi istiyorum umarım gelir hayırlısıı bakalım tutacak diyorsun sonuçta sende yapmışsın listeyi de attım
Gelir gelir merak etme. %0 ihtimal diye bisey yok.
İçinde illa siralaman tutan bir yer gelecek. Hayırlı olsun
Nesi saçma knk hepsi baz alınır öyle yerleşirsin korkma
Canım yükseği yazarak düşüğü kapatmisim arkadaşım %0 ihtimal dedi
Hayır zaten başlarda yüksek bölümler olur en alt sıra ganati geşecek yerlerdir doğru yapmışsın korkma
Mesela diyelim İzmir 50 binde ben Ankara 'yı 40 bin yazmisim, Ankarayı üste koymuşum İzmir'in gelme şansını kapatmaz mıyım?
Knk belli olmaz ki o talep fazlaysa senden daha yüksekler varsa ya da tercih fazlaysa her türlü aşağı atacak korkma kız
Bir an gerçekten çok korkmuştum çok saol teşekkür ederim
Korkma korkma kimseyi dinleme yerleşirsin
Başarı sırasını düşük yüksek karışık yapmışım demek istediğim buydu yüksek olan düşüğün önünü kapatır %0 ihtimal olur dedi arkadaşım öyle dank etti
Ek tercihlere bırakırsın mecbur
Hatalı mı sence yerleşebilir miyim?
Olur öyle kücük hatalar sıkıntı yapma
Yerlesebilirim yani değil mi , yüksek düşük karışık yapmışım ben
Siralaman kac? Ona gore soyleyebiliriz yani
Tutar elbet
Sen açıktan mi okuycan kız
Korkma bı yer gelir
Yok hayır açıktan değil örgün olarak tercih yaptım ama karışık başarı sırası ile yapmışım bir yer tutmazsa çok çok üzülürüm yardım eden olmadı çünkü
Üzülme tatlım gelir
Emin misin üniversite öğrencisi misin çevrende bu hatayi yapıp yerleşen var mı 🥺
Nasıp diye bir şey var Allah yazdıysa olur
Senin bekleyiş içinde olduğunu Rabb'im biliyor o yazdı her şeyi
Aynen öyle canım benim inşallah gönlüme göre verir rabbim
İse basla
Antalya gelir
Ankara Antalya'dan daha yüksek
Biliyorum
Yükseği üste yazarak düşüğü kapatmisim önünü sanırım hiç mi ihtimali yok
Alakası yok onunla yerlesmenin
Mesela İzmir 50 binde Isparta 40 binde , ben İzmir'i yazıp altına Isparta yazarsam ispartanin gelme şansını 0 yapmam değil mi
Hayir canım alakası yok o wenin tercihin puanına göre yerleseceksin
İşte karışık yapmışım yüksek düşük hepsi karışık o yüzden korktum bir an
Yaaa yüksek düşük fark etmez o hiçbirinin önünü kapatamazsın öyle bir mantık yok sondaki bile gelebilir puanın önemli bide kontenjan filan korkma tercihinde sıkıntı yok
Sonucu yazarsan sevinirim bu arada
Mutlaka yazarımm inşallah gönlüme göre gelir sıkıntı yok diyorsun yani içimi rahatlattın şu an
Aynen ya öyle olmuyor üsteki yüksek alttaki düşük diye gitmiyor yerleştirme puanın önemli sen nereyi istiyorsun
İspartayi istiyordum çok fazla belli oluyor zaten listemden de , sıralamaya göre yaptım yüksek düşük karistirmisim işte sonradan dank etti çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor
Ispartalimisin
Hayır Konyalıyım
Neden isparta ki ozman yanlis en üste hepsi isparta olmalıydı sonra başka istediğin yerler puana göre değil isteğine göre sıralama yapman lazim
İşte karisik yapmışım başarı sırasını birini düşük birini yüksek yapmışım sonradan anladım ya yerleşemezsem diye şu an kafama taktım
Biryer gelmezse gerçekten çok üzülürüm
Bak yüksek düşük le alakası yok senin tercihin o en üste istedigin yerlerden istemediğin yerlere gidicen puana takılma bak Bir üniversiteye geçen yıl 10000 le yerleşir bu yıl 20000 le yerleşir tercihle alakalı sen istediklerini en üsten aşağıya doğru yazicaksin atıyorum isparta istiyorsun istediğin bölüm 10 tane örnek 10 tane isparta en üste yazicaksin bak tercihinde atiyurm 1 isparta 2 sana yaptin 3 isparta yaptin 2 adana ya tutu ama isparta daha düşük puanla aldı 3 sıradaki sen adanaya gittin ama ipartaya giderdin 2 de yazsan
Anladin mi
Ama baslara imkansız olanları yazın sona doğru istediklerinizi sıralayın demişti hocalarımız of her şey çok karışık
Ama mallar imkansız derken 1 tipi yaz aşağıya doğru ne bileyim sacma bölüm yaz diyorlar ki gelsin oku
Hasbelkader. kadae sıralamaya gelirse diye ama sen yanlış anlamışsın ya da onlar anlatammasi
Sanırım ben yanlış anladım benim hatam , sıralamalar hatalı ne diyorsun içlerinden biri dahi gelir mi yoksa şansımı kaybettim mi
Bak senin ispanya gitme şansını düşürm ussun
Puanın yeterse tabi gelir ama bu tercihinle değil puanınla alakalı olur
Üniversite öğrencisi misin?
Çevrende bu hatayı yapan var mı yerlesebildiler mi
Evet
Hata değil bu
Yuksek plan zaten gelmez almasına bakılır ona göre yerlesirsin
Ve bu sende siralamalr
Degisicek
Sen neye göre yüksek sayiyorsun
Giren son kişinin başarı sırasına göre mesela 1 milyon 200 den alan bir bölümü yazmışım altına 900 k ile alan bölümü yazmışım onun altına gene 1 milyon yani karışık yazmışım 2 yıllıklarda
Anladım ben bunu zaten canım gibi aynı konuyu 50 değişik şekilde anlatma bsiey olmaz mk alakası yok onunla birdaha diyim mi alakası yok puanın önemli ilk tercihin bile gelebilir
Alakası yok o sıralama senin isteğine göre puanına göre değil neden bunu anlamiuorsun
Sıralama senle alakalı puanla değil siralam senle alakalı puanla değil puanın yetmedi yerli bsiey kaybettmedin
Puanla alakalı sıralama kişi isteği
İstesen tek tercihde yaparsın senin tercihin sıralama senin tercihin puanın düşük diye orası tuksek diye alttaki silinmiuor
Tercih sıran senin icin puanını dusunmuyor
Tercih ettiğin yerlerle alakalı
Yani her şey gelebilir diyorsun inşallah bakalım 🥺 hayırlısı ise gelsin bulsun beni istediğim şehir nasipse tabiki rabbimin taktiri
Istedigin yerleri soruyor yazıyorsun ebak 2 sıraya hacettepe tip yazsan altı silinmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?