3. Garanti. 1. İçin ege üniversitesi çok tercih edilen bir üniversite o yüzden sıralamalar pek oynama olmayabilir
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
aslında ilk üç sırada sadece 3. yü garanti olarak görüyordum ama korkuyorum 2021 dolmamış bölüm, 2020 de ise 747 binle kapatmış, sizce bu sene kaçla kapatır 3. sıradaki, cünkü endişeliyim :(
Bu sene millet sağlık muhendisli mimarlık gibi alanlara yığılma yapicak. Çoğu öğrencinin maddi durumu yok. İzmir pahalı bir şehir biliyorsun o yüzden bence 3. Tercihine rahatlıkla girersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ege üniversiteye girersin ama 1. Mi olur 3. Mü olur bilmem.
3. bile mutlu eder beni, 3. ye kesin girebilirmiyim sence
Çok kesin konusamam ama bence girersin
Manisa ve demokrasi üniversitesi dışında aynı tercihlerimiz. Büyük ihtimalle yerleşirsin arkeolojiye
sıralaman kaç acaba tırsıyorum biraz en azından 3. bile olsa egeye girmek istiyorum
3. Garanti. 1. İçin ege üniversitesi çok tercih edilen bir üniversite o yüzden sıralamalar pek oynama olmayabilir
aslında ilk üç sırada sadece 3. yü garanti olarak görüyordum ama korkuyorum 2021 dolmamış bölüm, 2020 de ise 747 binle kapatmış, sizce bu sene kaçla kapatır 3. sıradaki, cünkü endişeliyim :(
Bu sene millet sağlık muhendisli mimarlık gibi alanlara yığılma yapicak. Çoğu öğrencinin maddi durumu yok. İzmir pahalı bir şehir biliyorsun o yüzden bence 3. Tercihine rahatlıkla girersin
Teşekkür ediyorum biraz rahatladım yazdıklarından sonra 🙏
Yüzde doksan 3. Gelir de çok mu aradin bu bölümleri dostum
Yurtdışına cıkmayı düşünüyorum bölümleri basamak kullanıp cok önemlli değil benim için yani
Himmmmmm şimdi anladım benim bir arkadaş da aynısini yaptı şimdi Amerikada. Not ortalamani yüksek tut 👍🏻 çok faydası oluyor
teşekkür ederim önerin için.. peki 3. tutmassa 4. kesin tutar gibi geliyor, sence?
70k ondesin yani bence öyle bir oynama olamaz ya gelir diye düşünüyorum 👍🏻
3.
Aa ege üniversitesi yazmışsın
neden sasırdın ki :)
Belki aynı okula düşeriz xd
3. Gelir gibi
Hiçbirine
baya komiksin abim
İnsanları güldürmeyi severim
İzmir demokrasi gibi
Bakırçayda 85 bin kisi öndeyim bakırçay gelmez mi?