Masa başı, maaşı asgari ücretten daha yüksek düzeyde olan bir iş önceliğim. Sizce bu bölüm benim için doğru bir seçim olur mu? Mezunları varsa öğrenmek isterim. Dil öğrenirsem falan daha iyi bir sonuç alır mıyım? Teşekkürler
Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümü mezunları iş bulabiliyor mu?
evet üniversite etiketi bir çok alanda önemli ama bu onlardan değil. Bu bölümün diplomasının iş yaşamınıza etkisi sıfıra yakın olacak. Sektörel olarak daha spesifik bir önlisans bölümü okursanız bu mesleği yine de yapabilirsiniz, yanı sıra farklı şanslarınız da olur.
Ben de bir firmanın muhasebe departmanında çalışıyorum. İşletme mezunuyum büyük firmalar için üniversite evet önemli ama puanınız yeten üniversiteyi seçip küçük yerlerden başlayarak bir kariyer inşa edebilirsiniz.
Lisede muhasebe gördüm bende. Şimdi ek puan sağlıyor bana Ege üni gelme ihtimali düşük olsa da dokuz Eylül 2. Öğretim gelebilir ve merkezde. Zaten hiç bir şekilde ilçe secmiyorum masraftan dolayı
Vardır mutlaka ama hiç gerek yok. Online, udemy vs bir eğitim alsanız özellikle yeni mezun olarak hem iş ararken yardımcı olur hem de işe girdiğinizde daha kolay adapte olursunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bulamiyor tercube ve ingizlice istiyorlar kpps puani yuksek alim az tanifigin varsa ofis isi bulanilirsin bende mezunum
Normal bı ofiste tecrübe edinip, dil öğrenirsem daha iyi bir iş şansı oluşturamaz mıyım acaba?
Cv olarak tercube katmis olursun nekadar tercube okadar iyi is
Once kucuk yerler kendini gelistir sonra buyuk yerlere gidebiliyorsun bu iste bu kanun
Dokuz Eylülden mezun olursam peki? Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasında 16. Sırada
Hangisinden olursan ol tercuben yoksa bir ise yaramiyor
Konu çok işime yaradı. Bölümü yazmaktan vazgeçtim. Thanks şekerim
Ben emin değilim silmekten. Özellikle masa başı is aradığım için bu bana uygun geliyor ama bunun yerine muhasebe okumak çok daha mantıklı
Tecrübenin eğitimden önemli olduğu işlerden biri. Ve herhangi bir bölümü okuyup yönetici asistanlığını zaten yapabilirsiniz vakit harcamaya gerek yok.
Dokuz Eylülden mezun olursam peki? Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasında 16. Sırada
evet üniversite etiketi bir çok alanda önemli ama bu onlardan değil. Bu bölümün diplomasının iş yaşamınıza etkisi sıfıra yakın olacak. Sektörel olarak daha spesifik bir önlisans bölümü okursanız bu mesleği yine de yapabilirsiniz, yanı sıra farklı şanslarınız da olur.
Muhasebe için çıkılan üniveriste önemli midir sizce
Ben de bir firmanın muhasebe departmanında çalışıyorum. İşletme mezunuyum büyük firmalar için üniversite evet önemli ama puanınız yeten üniversiteyi seçip küçük yerlerden başlayarak bir kariyer inşa edebilirsiniz.
Lisede muhasebe gördüm bende. Şimdi ek puan sağlıyor bana Ege üni gelme ihtimali düşük olsa da dokuz Eylül 2. Öğretim gelebilir ve merkezde. Zaten hiç bir şekilde ilçe secmiyorum masraftan dolayı
İzmir gelmezse samsun 19 Mayıs veya Tekirdağ Namık Kemal gelebilir
ERP programlarını bir yandan öğrenirseniz istediğiniz tür bir işe girmekte zorluk yaşamazsınız diye düşünüyorum şahsen
Kursu oluyor mu
Vardır mutlaka ama hiç gerek yok. Online, udemy vs bir eğitim alsanız özellikle yeni mezun olarak hem iş ararken yardımcı olur hem de işe girdiğinizde daha kolay adapte olursunuz