YKS2026 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi nasıl bir üniversite? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İmkanları nelerdir? İnternette öğrenci dostu şehir olduğu yazıyor, bu ne kadar doğru? Her şeyi anlatın kısacası.Lütfen sadece bilenler cevap versin! Güncellemeler+1 yıl Güncel. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi nasıl bir üniversite? Cevapla Üniversite Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl YKS2026 konusunda 420 cevap paylaştı. Merhaba, hakkında iyi şeyler duydum yani tercih edilebilir bir üniversite olduğunu düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol. Yorumla u Askiyasamak +1 yıl Rica ederim. Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Harika 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Orada mı okudunuz/okudun? Yorumla Soran +1 yıl *okuyorsunuz/ okudunuz. Yorumla Soran +1 yıl *? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, hakkında iyi şeyler duydum yani tercih edilebilir bir üniversite olduğunu düşünüyorum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Sağ ol.
Rica ederim.
Harika
Orada mı okudunuz/okudun?
*okuyorsunuz/ okudunuz.
*?