YKS2026 Neden İÖ tercihlerin yanında bk.3. yazıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bk. 3. Yazdığım her ikinci öğretimlerin yanında çıkıyor neden? Sınav tarihi itibarıyla (35) yaşından gün almamış olmak. Anlamı buymuş Neden İÖ tercihlerin yanında bk.3. yazıyor? Cevapla Tarih Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl https://www.memurlar.net/common/news/documents/852746/t3t4kosulaciklamalar03092019.pdfAl 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Io nün anlamı para veriyorsun demek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İö de zaten dönem başı para veriyoruz ben bk3 ne onu merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel Koşul ve Açıklamalar 32023-2024 öğretim yılında ikinci öğretim öğrencilerinin ödeyecekleri öğrenim ücretleri, tablo halinde bu kılavuzun ileri sayfalarında yer almaktadır. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tamam 35 yaş üstü kontejanı ayrı ondan bahsediyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani benim için bi sıkıntı mı 19 yaşındayım yazdığım bütün iö lerin yanında yazıyor bu yüzden bi sıkıntı olur mu diye düşündüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha yok aşkım olmaz eğer tercih listen onaylanıyorsa sorun yok zaten hata olsa o kendisi kabul etmez listeden atar ne yazdın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Özel şartlar o 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaniiii ne oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk giriş mi yks ye Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
https://www.memurlar.net/common/news/documents/852746/t3t4kosulaciklamalar03092019.pdf
Al
Io nün anlamı para veriyorsun demek
İö de zaten dönem başı para veriyoruz ben bk3 ne onu merak ediyorum
Özel Koşul ve Açıklamalar 3
2023-2024 öğretim yılında ikinci öğretim öğrencilerinin ödeyecekleri öğrenim ücretleri, tablo halinde bu kılavuzun ileri sayfalarında yer almaktadır.
Tamam 35 yaş üstü kontejanı ayrı ondan bahsediyor
Yani benim için bi sıkıntı mı 19 yaşındayım yazdığım bütün iö lerin yanında yazıyor bu yüzden bi sıkıntı olur mu diye düşündüm
Ha yok aşkım olmaz eğer tercih listen onaylanıyorsa sorun yok zaten hata olsa o kendisi kabul etmez listeden atar ne yazdın
Özel şartlar o
Yaniiii ne oluyor
İlk giriş mi yks ye
Evet