YKS 2023 Tercihleri 8 Ağustos 2023 de Son gün, Tercihleriniz de kendi istediğiniz bölümleri sıralamanıza uygun yazarken Coğrafi olarak size yakın mı yoksa uzak yerleri mi yazıyorsunuz. ?

YKS 2023 Tercihleri 8 Ağustos 2023 de Son gün, Tercihleriniz de kendi istediğiniz bölümleri sıralamanıza uygun yazarken Coğrafi olarak size yakın mı yoksa uzak yerleri mi yazıyorsunuz. ?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Fırsatınız varken aileden uzağa yazın
neden ki uzakları yazayım yakınımda sıralamalarım puanım tutuyor istediğim bölümler var. birazcık da ailenizi düşünmek önemlidir günümüzde ev kiraları, özel yurtlar iki misli pahalılaştı KYK zaten ben girme hakkım yok bende tercih yaptım ikinci üniversite olarak şehrime yakın yerler yazdım hatta evime 1 saat yol bile değil
size gelince elbet de tercihlerinizi kendinize göre belirleyin daha gençsiniz aileden uzak özgür olmak istiyorsanız orasını bilemem :) ama bütçeyi de düşünmek her zaman mantıklıdır eğer istediğiniz bölümler ve puan ve sıralaman yakın yerleri tutuyorsa yazmanı tavsiye ederim ama yok abi tutmuyor uzağa gideceğim diyorsan öncelikle istediğin bölümleri yazmanı tavsiye ederim istemediğin bir bölüme yakınında da olsa gitmeyin
Ayy öncelikle bu kadar ciddi bir açıklama yapılacağını tahmin etmemiştim. Elbette maddi durum belirleyici ölçek ancak okullar başlamadan önce çalişsbilir ve bölümüne göre part time devam edilebilir.
Aslında herkesin maddi aile dinamiği hedefleri ve istekleri ile şekillenen bir durum.
Ben sadece pişman olduğum bir şeyi haykırmıştım
Ve bu güzel yorumunuz için teşekkür ederiz 🙏
rica ederim tercihlerinizde başarılar dilerim :)