Merhaba arkadaşlar bu sene üniversiteye gideceğim tercih yapmam lazım sizce tokat mı okumak için daha iyi yoksa ısparta mı
Tokat
Isparta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba arkadaşlar bu sene üniversiteye gideceğim tercih yapmam lazım sizce tokat mı okumak için daha iyi yoksa ısparta mı
Normalde ikisini de tavsiye etmem, ama tek seçeneğin bu ikisi ise kesinlikle Isparta yaz derim.
Hayır İzmir eskişehir alanya şeklinde yazdım aslında ama 4 ve 5 için ikisini yazmayı düşünüyorum bir de burdur var ama orayı hiç düşünmedim teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim.
Bu arada Burdur da Tokat'tan iyidir, ama mümkünse Ankara ve Eskişehir haricindeki tüm İç Anadolu illerinden uzak dur.
Bu arada bunu doğma büyüme Konya'lı biri olarak söylüyorum. 😁
Ankara'da 4 ay yaşadım oraya bile dayanamadım... Burdur ne açıdan daha iyi peki?
Yani sahil şeridinde yer alan bir Akdeniz şehri. O açıdan Tokat, Konya, Aksaray, Nevşehir, Kayseri gibi illere göre daha iyi bir şehir.
Anladım çok teşekkür ederim cevapladığın için göz önünde bulunduracağım bunları tercih yaparken
Rica ederim, ne demek?
Isparta mezunuyum kesinlikle ısparta
Ya sosyal aktivitesi pek yok gibi biraz araştırdım nasıl bi öğrencilik geçiririm orada ortamı falan nasıl biraz bilgi verebilir misin
Tabi ki bir İzmir değil ama en azından Tokat'tan bin kat iyidir ve de Antalya'ya çok yakın ben de ısparta mezunuyum ve sık sık gidip geliyorum Antalya'dan Isparta'ya
Peki burdur hakkında bilgin var mı burdur ya da ısparta diye sorsam hangisini önerirdin
Tabi ki ısparta ama zaten çok yakınlar birbirlerine ama burdur çok daha küçük ve sakin.
Anladım teşekkür ederim cevapladığın için
Ne demek buralara gelırsen haberim olsun tanışırız elimden gelen yardımı da yaparım
Teşekkür ederim sanırım. Sonuç belli oldu.
Cevap
1Cevap
ısparta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar