istinye ve altınbaşta tam burslu psikoloji
yıldız teknik ve İstanbul üniversitede s. uluslararası ilişkiler ya da iktisat mı seçmeliyim inanılmaz kararsızım. Yorumlarınızı bekliyorum
yıldız teknik ve İstanbul üniversitede s. uluslararası ilişkiler ya da iktisat mı seçmeliyim inanılmaz kararsızım. Yorumlarınızı bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence hangisini okumak istiyorsan onu oku çünkü mesleğin tüm hayatını kaplayacak
aslında hepsi bana uygun bölümler olduğu için arada kaldım. psikolojiyi de meslek verdiği için düşünüyordum aslında ama özelde olduğu için biraz uzağım
O zaman devlet üniversitesinde okumak daha mantıklı. Sonuçta ikisi de sana uyuyormuş sıkıntı yaşamazsın hem de kaliteli eğitim alırsın
hepsi çok farklı alanlar senin isteklerine bağlı psikoloji çok güzel fakat iyi bir psikolog olmak için yüksek lisans ve yan eğitimler şart lisans eğitimi sadece bir basamak ama iibfde lisans sonrası yükselmek için çalışmak gerekiyor tamamen gelecekteki hedeflerine bağlı
aslında bu özellerde psikoloji okunur mu onu düşünüyorum biraz
Kendini gelistirirsen evet yani aslinda klinik psikolojide uninin onemi kalmiyo bile kendi yerini acip klinik yl yapacaksan
direk devlet ünileri
iktisat mı siyaset ve uluslararası ilişkiler mi