YKS2026 Üniversite sıralaması 8 bin oynar mı? Ceresate Takip Et Xper 1 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 2020 de 44 bin, 2021 de 57 bin ve 2022 de 58 bin ile kapatan bölüm bu sene 8 bin geriye atar mı? Atar Atmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Üniversite sıralaması 8 bin oynar mı? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Sıralama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl ihtimal dahilinde atmasa bile istediğin oysa ilk tercihe yazabilirsin Sıralama tutmasa bile girme ihtimalin her zaman var 0 6 Yorumla Ceresate +1 yıl İlk 3’e devlet yazdım ve 6 bin atsa bile yetiyor inşallah Yorumla KnightsSword +1 yıl hadi bakalım umarım istediğin olur :D Yorumla Ceresate +1 yıl İnşallah teşekkür ederim Yorumla Zeynep666000 +1 yıl ARKADASLAR SELAM SAYISAL SIRALAMAM 287K200 LÜKLERDEN BAŞALAYARAK TERCIH LISTESI OLUSTURDUM VE 319 A KADAR GITTIM. SIZCE ACIKTA KALIR MIYIM? Yorumla Büşra50505 +1 yıl @Zeynep666000 açıkta kalmazsın merak etme Yorumla Zeynep666000 +1 yıl Tsşk ediyorum beni sakinlestirdin Yorumla
MetehanEnni Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Bence atar ya. İnanıyorum ben 0 9 Yorumla Ceresate +1 yıl 6k bile atsa bana yeter aslında ki doğuda olduğu için atar mı diye düşündüm ben de Yorumla MetehanEnni +1 yıl Doğru düşünmüşsün. Atar rahat ol Yorumla MetehanEnni +1 yıl Ne istiyorsun Yorumla Ceresate +1 yıl İngiliz dili ve edebiyatı Yorumla MetehanEnni +1 yıl Şehir ne yazdın Yorumla Ceresate +1 yıl Iğdır, Bingöl ve Kars yazdım. Bingöl ve Kars ikinci öğretim. Vakıf olanlar da Ankara ile İstanbul Yorumla MetehanEnni +1 yıl İyi. İnşaalah istediğin yer gelir Yorumla Ceresate +1 yıl İnşallah gelir zaten sonra yaşadığım yere yatay geçiş düşünüyorum Yorumla MetehanEnni +1 yıl Gelir gelir Yorumla
bigboy188100 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Sınav zorsa atar kolaysa atmaz 0 1 Yorumla Zeynep666000 +1 yıl ARKADASLAR SELAM SAYISAL SIRALAMAM 287K200 LÜKLERDEN BAŞALAYARAK TERCIH LISTESI OLUSTURDUM VE 319 A KADAR GITTIM. SIZCE ACIKTA KALIR MIYIM? Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Bende 12 bin atmıştı 0 1 Yorumla Ceresate +1 yıl Bana 6 bin atsa bile yetiyor zaten doğuda ve vakıfta burslu okumak yerine devlette okuyup sonra kendi şehrime yatay geçiş istiyorum. İnşallah olur 🤲🏻 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ihtimal dahilinde atmasa bile istediğin oysa ilk tercihe yazabilirsin Sıralama tutmasa bile girme ihtimalin her zaman var
İlk 3’e devlet yazdım ve 6 bin atsa bile yetiyor inşallah
hadi bakalım umarım istediğin olur :D
İnşallah teşekkür ederim
ARKADASLAR SELAM SAYISAL SIRALAMAM 287K
200 LÜKLERDEN BAŞALAYARAK TERCIH LISTESI OLUSTURDUM VE 319 A KADAR GITTIM. SIZCE ACIKTA KALIR MIYIM?
@Zeynep666000 açıkta kalmazsın merak etme
Tsşk ediyorum beni sakinlestirdin
Bence atar ya. İnanıyorum ben
6k bile atsa bana yeter aslında ki doğuda olduğu için atar mı diye düşündüm ben de
Doğru düşünmüşsün. Atar rahat ol
Ne istiyorsun
İngiliz dili ve edebiyatı
Şehir ne yazdın
Iğdır, Bingöl ve Kars yazdım. Bingöl ve Kars ikinci öğretim. Vakıf olanlar da Ankara ile İstanbul
İyi. İnşaalah istediğin yer gelir
İnşallah gelir zaten sonra yaşadığım yere yatay geçiş düşünüyorum
Gelir gelir
Atabilir hiç belli olmaz
Sınav zorsa atar kolaysa atmaz
ARKADASLAR SELAM SAYISAL SIRALAMAM 287K
200 LÜKLERDEN BAŞALAYARAK TERCIH LISTESI OLUSTURDUM VE 319 A KADAR GITTIM. SIZCE ACIKTA KALIR MIYIM?
Atabilir ama zor. Tıp okuyorum bu arada
Bende 12 bin atmıştı
Bana 6 bin atsa bile yetiyor zaten doğuda ve vakıfta burslu okumak yerine devlette okuyup sonra kendi şehrime yatay geçiş istiyorum. İnşallah olur 🤲🏻
Atar