Selam kankalar Ben yks tercih listesi yaptim sisteme girdim... Kendi siralamamdan fazla 4 tane bölüm yazdim kendimi güvenceye almak için Sizce acikta kalmam dimi Kendi siralamama yakin 5 tane bolum yazdim geri kalani hayal ettigim yerler (siralamamdan 20,30,40,50 bin iyisi olan yerler) Yani acikta kalmam dimi cok korkuyorummmm.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Dokuz Eylül Üniversitesi
Selam kankalar
Ben yks tercih listesi yaptim sisteme girdim...
Kendi siralamamdan fazla 4 tane bölüm yazdim kendimi güvenceye almak için
Sizce acikta kalmam dimi
Kendi siralamama yakin 5 tane bolum yazdim geri kalani hayal ettigim yerler (siralamamdan 20,30,40,50 bin iyisi olan yerler)
Yani acikta kalmam dimi cok korkuyorummmm.
Tabi ki Marmara. En iyi hukukçular Marmara'dan çıkar. Ve hem mekan hem ortam konusunda Marmara çok iyidir.
2 Side güzel üniversite olduğunu biliyor ve düşünüyorum ama tercih sizin avukat arkadaşim Dokuz Eylül üniversitesi hukuk mezunu
ikisi de iyi ama marmara hukuk mezunu arkadaslarım marmaranın üstüne tanımıyorlar
ikisi de iyi ama oluyorsa marmara daha iyi tabiki.
Hukuk okuma son KHK'dan haberin yok herhalde yok ben diplomalı işsiz olup asgarî ücretle bir işte çalışmak istiyorum diyorsan i ayrı
#Hükümdar
Marmara’yı tek geçerim. Haydarpaşa kampüsü elden gitmiş olsa da hala Marmara
Bol şanslar neden Hukuk
Savcı olmak küçüklüğümden beri hayalim. Nedendir bilmiyorum. Mesleği öğrendiğimden beri küçüklüğümde hep çok istedim, hedefim buydu. Teşekkür ederim
Marmara Üniversitesi.
Marmaradan mezun olmak zor muş
İzmir iyidir iyi
Bu sizin tercihiniz herkese göre aynı olmaz
Kesinlikle marmara
Dokuz Eylül derim ben
Marmara. DEÜ de iyi.
Marmara yaz geç karşıya ✍️
Deu ya gelme ortam kötü çevre kötü
İzmir daha ekonomik il
Marmara
Marmara üniversitesi
Marmara derim ben
Marmara
Marmara üniversitesi
Marmara
Okuma
#Mirliva
Neden
KHK'dan haberin yok herhalde bu KHKya göre herhangi bir lisans mezunu diplomasına sahip kişi avukat , hakim savcı, yargıç olarak atanabilir ondan
Marmaraaa
Marmara galiba
Marmaraaaaa
Bence Marmara
Marmara
Marmara Üniversitesi
Marmara
Tabiki de Marmara
Daha iyi bence
Marmara
Hayırlısı olsun