Ben 22k yaptim saydan. Kesinlikle tıp tercih ettim cunku su an muhendislige ragbet cok fazla , muhendislik fakultesinden mezun olmak tıp kadar zor degil ve soyle de bir dezavantaji var o da bu isi herhangi bir egitim almadan alayli yapan insanlarin olmasi rekabet cok fazla. İleride cok degil yakin zamanda issiz muhendis ordusu olusacak yine. Ulkede ve dunyada doktor acigi varken her zaman gozde bir meslek olacak doktorluk diye dusunuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Diş hekimliği
Ben 22k yaptim saydan. Kesinlikle tıp tercih ettim cunku su an muhendislige ragbet cok fazla , muhendislik fakultesinden mezun olmak tıp kadar zor degil ve soyle de bir dezavantaji var o da bu isi herhangi bir egitim almadan alayli yapan insanlarin olmasi rekabet cok fazla. İleride cok degil yakin zamanda issiz muhendis ordusu olusacak yine. Ulkede ve dunyada doktor acigi varken her zaman gozde bir meslek olacak doktorluk diye dusunuyorum
Bilgisayar mühendisliği ve tıp arasında kaldım aslında
Eger ilk 10 bine girseydin kesinlikl muhendislik yazmaliydin
Ama 23k yalmissin o halde sen bilirsin
Pc muhendisligi de guzel ancak sevebileceksen ileriye tasirsin kendink
Tıp bana kalırsa seveceğim bir meslek değil kan hastane falan sevmem kusarım falan
PC mühendisliği maaşlarına pek hakim değilim doktor seviyesine çıkabilecek kadarsa kesinlikle PC seçerim
İyi calisirsan doktor maasini 5 e katlar
Pc muhendisligi iyi kazandirir
Sonucta dolar euro yurt disi imkani var
İlgi alanına göre seç
Alan bilgisi vahiy olarak mı geliyor?
Güncelledim aslında sayısal diye
Bilgisayar mühendisliği. Tıp okursan ve hastanede çalışmak gibi bi planın vrsa kendine yazık edersin.
Benim de planım bilgisayar mühendisliği ama akrabalar tıp diyor bilgisayar mühendisi olup nasil aile gecindireceksin diyorlar
Aile kurmak amacın değilse onları dinleme. Doktor iken de ilk 5 10 sene gecen gündüzün olmuyor.
Sözel, Sayısal, Eşit Ağırlık, Dil?
Sayısal
Diş hekimliği, Veterinerlik, Mühendislik…
YTÜ Moleküler biyoloji ve genetik
Hangi alan?
Sayısal
Muhendislik tıp falan yazabilirsin
Higololuk sec cnmm