Çok kararsızım ( sözel 225k, 320 puan aldım)
İlahiyat
Türk Dili ve Edebiyatı
Okul Öncesi Öğretmenliği
Halkla İlişkiler
Türkçe Öğretmenliği
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
okul öncesi öğretmenliği gelmesi çok zor , edebiyat için artıdan formasyon alman lazım öğretmenlik düşünüyorsan eğer, türkçe öğretmenliğine puanın yetmiyor diye biliyorum ama bazı düşük puanlı yerler de var. onun dışında puana değil başarısı sıralamalarını baz alarak yapmalısın çünkü üniversiteler alımda ona bakıyorlar. puanın yeter ama sıralaman yetmezse açık kalırsın. şimdiden hakkında hayırlısı olur umarım. başarılar
Cevap
15Cevap
Okul Öncesi Öğretmenliği
Okul öncesi ve Türkçe öğretmenliklerini kaxanamıyorsun ki? Sözel ilk 50k dan sonra ancak ücret verip okursun.
Dinciler atanıyor
Annem okul öncesi öpretmeni işi iyi olsa bile zorlukları çok
Ama türkçe olabilir
Atanırsan..
Okul Öncesi bu sıralamaya ve puana gelmez bir kere onu direkt ele. Diğerlerini de bilemiyorum ataması zor hepsinin.
ilahiyat iyidir. arapça geçerli dil oldu. para var.
Burdaki oylamanın dışında sen ne istiyosun ona göre tercih yapmalısın
okul öncesi de türkçe de gelmez bu sıralamaya
Boş kalmak istemiyor isen ilahiyat oku hemen atanırsın en azından
#Hükümdar
hükümet değişirse ne olacak..
okul öncesini öneririm. ataması diğerlerine göre daha iyi
Halkla ilişkilerin iş imkanı daha iyi bence okul öncesi eğitimine göre ve Türkçe öğretmenine göre ve diğer seçmek istediklerine göre daha iyi tabi iş imkanı sunuyor
Okul öncesi ve Türkçe öğretmenliği gelmez maalesef. Türk dili ve edebiyatın önü kapalı diğerlerini bilemiyorum
Gelmedigini nereden biliyorsun? Yok atlastan tek tek baktın mı bütün üniversitelere
@sjsjsjsjsjjj okul öncesi 2000 ve en fazla 210 bin sıralamayla alıyor ve 51 binden sonrası çoğunlukla ücretli okullar. Bu yüzden gelmez diyoruz. Araştırsanız siz de görebilirsiniz.
İsim yokta okul öncesi öğretmenliği araştırıcam sen araştır kezbansu
Bende 300 bin e girdim ama öğretmenliğin ataması yok çoğrafya tarih edebiyat öğretmenliği okunurmu?
Okul öncesi olmaz sanırım
o gelmiyor di mi
ele gitsin
sence hangisinin ataması iyi
Aralarında önü açık ve diğer bölümlere göre iş seçeneği daha çok olduğu için halkla ilişkiler diyorum ama kesin bir bilgi değil yani benim kendi fikrim:)
halkla ilişkiler okusam ne olurum
Türkçe öğretmenliği
Okul öncesi gelmez ki knka
Okul öncesi öğretmenliği
okul öncesi öğretmenliği
Sıralama önemli puan degil
Okul Öncesi Öğretmenliği
Türk Dili ve Edebiyatı
Türkçe Öğretmenliği acil ihtiyaç var
Okul öncesi ve Türkçe gelmez bu sıralamaya
Okul öncesi öğretmenliği iyidir bence.
Halkla ilişkiler bence diğerlerine göre daha iyi.
İlahiyat bence.
Öğretmenlik
Sayısal seç
İlahiyat
Halka ilişkiler
Sen karar ver bence hayat senin hayatın
Halkla ilişkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?