Sınav ekstrem zor ise 2021deki gibi genelde o zamanlar aşırı oyanamalar oluyor. Büyük ihtimalle 2021 de istediğiniz üniversite barajı düşürdü ve zamanla o program akredite olan diğer bölümler karşısında değer kaybetti. Asıl neden sınav zorluğu değil zaten bölümün prestijini koruyabilmesi. Bahsi geçen üniversite deprem bölgesinde ise o zaman gelmez olasılığı dediğin gibi %20 lere ve daha fazlasına tekabül edebilir.
bi kac universite daha oyle yasadığım yere yakın olsun diye örnek verdim. 2020 de 130 ile kapatmış 2022 de 182 ile kapatan universiteler de var , bilemedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En kibar tabirle %1 herşeyin bir olasılığı olduğundan o da tamamen istatistik.:D
ahahahha evet cok haklısınız
Gönül ister ki haklı olmayasınız ama maalesef hayaller ve hayatlar hiç her zaman bir olmuyor 😐
2020ye kıyasla cok dusuk kapatmıs sıralamaları ama ihtimalleri yuzde 20 ye falan cekebilir miyiz 2020 de 120k ike alan 2022 de 180 ile almış
Sınav ekstrem zor ise 2021deki gibi genelde o zamanlar aşırı oyanamalar oluyor. Büyük ihtimalle 2021 de istediğiniz üniversite barajı düşürdü ve zamanla o program akredite olan diğer bölümler karşısında değer kaybetti. Asıl neden sınav zorluğu değil zaten bölümün prestijini koruyabilmesi. Bahsi geçen üniversite deprem bölgesinde ise o zaman gelmez olasılığı dediğin gibi %20 lere ve daha fazlasına tekabül edebilir.
Zor bence pdr yukarı çekecek sıralamaları bu yıl
olabilir
Geçen sene kaçlara kadar inmiş?
188k ile kapatmış
Hangi üni?
bartın
Zor o zaman zaten bartında falan da okuma yani
bi kac universite daha oyle yasadığım yere yakın olsun diye örnek verdim. 2020 de 130 ile kapatmış 2022 de 182 ile kapatan universiteler de var , bilemedim.
Başka bölüm olmaz mı illa o bölüm mü?
istediğim oydu ama cocuk gelisim de yazıcam
Bence de yaz yani. Ayrıca okuyacaksan da adam gibi bir yerde oku. Antalyamızı öneririm.
cocuk gelisim antalya yazıcam
Yaz bence de Antalya'dan asla pişman olmazsın.
fakülte kumlucada
Haydaa bak işte o olmadı baby. Kumluca kışın çok sıkıcı olur bir de biraz uzak Antalya'ya
Terörist bile olamazsın
ya olursam ahahahsjas
imkânsız
%50 tercih yap bence
Olabilir belli olmaz
Gelme ihtimali %30