YKS2026 Tercihlerimi düşükten büyüğe doğru yaptım. Sizce bir yer gelir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor 2 yıllık tibbi sekreterlik tibbi labaratuar ve tibbi görüntüleme olarak civar şehirlerden sıralamamı da en düşükten en yüksek sıralamaya doğru yaptım.Tyt 270 sıralama 1 milyon 225 bin Güncellemeler+1 yıl Pardon ya tam tersi olucaktı yanlis yazmisim Tercihlerimi düşükten büyüğe doğru yaptım. Sizce bir yer gelir mi? Cevapla TYT Soruları Sıralama Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
goodgirlgonebaddy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl en iyi sıralamadan en kötüye doğru yapman lazım mesela senin sıralaman 50 bin, 1. 40 binlik yer 2. 50 binlik yer 3.60 binlik yer şeklinde yapıcaksın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tam tersini yaptim zaten yanlis yazmisim Yorumla goodgirlgonebaddy +1 yıl o zaman sıkıntı yok Yorumla Soran +1 yıl Peki mesela ilk gun tercih vermekle son gun tercih vermek arasinda bir fark olur mu? Yorumla goodgirlgonebaddy +1 yıl hayır olmaz güncelleniyor zaten son güne kadar ama bence yine de 3. 4. gün ver tercihlerini Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Siralaması 1milyon olandan 1,5milyon olana dogru tercih siralamalisin. 0 0 Yorumla
sjsjsjsjsjjj Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl En yüksekten en düşüğe yapılır genelde ama sen bilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
en iyi sıralamadan en kötüye doğru yapman lazım mesela senin sıralaman 50 bin,
1. 40 binlik yer
2. 50 binlik yer
3.60 binlik yer
şeklinde yapıcaksın
Tam tersini yaptim zaten yanlis yazmisim
o zaman sıkıntı yok
Peki mesela ilk gun tercih vermekle son gun tercih vermek arasinda bir fark olur mu?
hayır olmaz güncelleniyor zaten son güne kadar ama bence yine de 3. 4. gün ver tercihlerini
Siralaması 1milyon olandan 1,5milyon olana dogru tercih siralamalisin.
En yüksekten en düşüğe yapılır genelde ama sen bilirsin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!