Eczane hizmetleri, ameliyathane hizmetleri, fizyoterapi, tıbbi sekreterlik, ağız ve diş sağlığı bölümlerinden hangileri tercih edilebilir atamaları nasıl devlette is bulamasan bile özel sektörde iş bulma imkanı yüksek mi? Bu bölümlerden hangisini okursam yurt dışı imkanım daha fazla olur?
Dgs ile hemşireliğe geçiş hangilerinde var?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
IT , bilgisayar uzerine git. Hersey digital oluyor, onu yapamasan en azindan bi Dil ogren (benim 6dilim vardiye Adam yerine koyuyorlar Beni BU ulkede)
Pardon altini okumadim, tip yap ablacim. Yurt disina gitmeyi dusunuyorsa (almanya hele) tip uzerine oku. Fransada, hollanda, almanyada bide bu ihtiyar bakici hemsire cok araniyor. Gencler BU sektora girmek istemiyor, ve ikinci Dunya savasindan belli fazla ihtiyar var. Almanlar max 2cocuk yapiyor ve yeni nesilden ihtiyarlara bakan yok
şu an dil üzerine çalışıyorum zaten onun haricinde üniversitelerin ya da büyük kuruluşların verdiği yazılım kursları filan var onlara katılmak istiyorum. Benim bildiğim 2 senelik pc programcılığı var onu da bitirmesi zor diyolar
Cok zor gercekten, ama ilerde COK AMA COK isine yariyacak. Bende sirf hollandaca dilini biliyom ve program anliyorum diye alindim. 20dene 3senelik calisanlarin basina gectim, basliyali 6ay bile olmadi ve maasim onlarin 2kati az kalsin. Ama Geri donmeyi bile dusunuyom (Bura batiyor), ve sirf Dil ve program bilen arkadaslarim yurt disindan teklif Aldi.
Yurt dışı imkanlarını nasıl buluyolar peki hangi programlara başvurdular
Hemen linked in yap, CV varsa doldur (Dil onemli) orada yaz hangi programlari biliyon Diye (phyton, java, JavaScript, PHP, MCR) linked in tarafindan benim arkadaslari aradilar. Arkadaslarim baya project Ile calisti ve bu projeler ilerde buyudu (ordan isim yaptilar) roketsan, aselsan Vs Vs. Disini Biraz sik ve ogren, Keske bende ogrenseydim.
Ha bide yabanci forumler var kendi sitelerinde, ordan bi management systemine girebilirsin. Cok donen oluyor avrupaya ve eksik isci var avrupada
Teşekkür ederim
Rica ederim nedemek , soru varsa yazarsin
Tıbbi sekreterlik çok alım yaptı. Bı daha alır mı bilemem
Fizyoterapi
Knk devlette atama puanı 90 en düşük yurt dışı imkanları fazla olduğundan mi dedin yoksa özel sektörde iş imkanı olduğundan mı
Ozelde is imkani var
Teşekkür ederim
tıp yaz