YKS2026 185 tyt puanıyla hangi bölümü okuyabilirim😒😒? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilenler yoruma gelebilir mi 😒 Güncellemeler+1 yıl 😒😒😒😒😒😒 185 tyt puanıyla hangi bölümü okuyabilirim😒😒? Cevapla Yorum Soruları Bölüm Soruları TYT Soruları Beğen Paylaş Takip Et
jwndkddjkd919192 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Okuma. Herkes okumak zorunda değil tytde de soru çözemediysen ne diyeyim yani... 2-3 soru çözemeyenler üniversiteye gitmemeli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Matematik fen hiç yapmadım.. Türkçe ve sosyal de yaptım.. geçen yıl 270 puan almıştım bu yıl neden bu kadar az aldım anlamış değilim Yorumla jwndkddjkd919192 +1 yıl Ne yalan diyeyim eğer okumaya istekliysen otur ve düzgünce planlı programlı çalış. Bu puana okunmaz ki hele sıralamanda 1milyon+ büyük ihtimalle. Kendini güzelce motive edip derslere verirsen daha iyi gelebileceğini düşünüyorum. Yorumla Soran +1 yıl Maalesef ki içimden gelmiyor okumak Yorumla jwndkddjkd919192 +1 yıl O zaman okuma. İçinden okumak gelmiyorsa üniversitede ne işin var? Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Şansın çok zor. İlla ki yazacağım dersen senelerine yazık edersin veya cebinden yüklü miktarda okul parası çıkar 😑 0 0 Yorumla
xSherlockHolmeSs Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Suriye üniversitesi bomba ve molotof kokteyli yapımı bölümü olabilir 3 2 Yorumla sjsjsjsjsjjj +1 yıl Ya ne Dion sksoww Yorumla xSherlockHolmeSs +1 yıl Assgfjadwjhf Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kanka 185 le boş ver yani yazdığın yerler dolu olur 0 0 Yorumla
RavenbyPoe Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yani okumasan da olur. Onun yerine zanaat öğren. 0 0 Yorumla
sjsjsjsjsjjj Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Baraj tekrardan getirilmeli. Şu puanlara bak. Üniversite girilmesi bu kadar kolay bir yer olmamalı... 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Afrika ok mızrağı üreticiligi gelebilir. 2 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Allah bile selam vermez o puanla sana 0 0 Yorumla
salamanka Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Gabar daği fakültesi kürt dili edebiyatı 2 0 Yorumla
loveislife Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl YKS2026 konusunda 741 cevap paylaştı. aöfleri denersin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Okuma. Herkes okumak zorunda değil tytde de soru çözemediysen ne diyeyim yani... 2-3 soru çözemeyenler üniversiteye gitmemeli
Matematik fen hiç yapmadım.. Türkçe ve sosyal de yaptım.. geçen yıl 270 puan almıştım bu yıl neden bu kadar az aldım anlamış değilim
Ne yalan diyeyim eğer okumaya istekliysen otur ve düzgünce planlı programlı çalış. Bu puana okunmaz ki hele sıralamanda 1milyon+ büyük ihtimalle. Kendini güzelce motive edip derslere verirsen daha iyi gelebileceğini düşünüyorum.
Maalesef ki içimden gelmiyor okumak
O zaman okuma. İçinden okumak gelmiyorsa üniversitede ne işin var?
Şansın çok zor. İlla ki yazacağım dersen senelerine yazık edersin veya cebinden yüklü miktarda okul parası çıkar 😑
Suriye üniversitesi bomba ve molotof kokteyli yapımı bölümü olabilir
Ya ne Dion sksoww
Assgfjadwjhf
Kanka 185 le boş ver yani yazdığın yerler dolu olur
Yani okumasan da olur. Onun yerine zanaat öğren.
Baraj tekrardan getirilmeli. Şu puanlara bak. Üniversite girilmesi bu kadar kolay bir yer olmamalı...
Afrika ok mızrağı üreticiligi gelebilir.
Allah bile selam vermez o puanla sana
Gabar daği fakültesi kürt dili edebiyatı
Dilencilik fakültesi yaz
Siralaman kaç o onemli
185 nedir anasını satim 4 net mi yaptın
aöfleri denersin
Hic bisey
Kasiyerlik
Okuyamazsın