YKS2026 Tercih kararsızlığı yaşıyorum, sizce hangisi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Yıldız teknik üniversitesi kimya bölümü Abant izzet baysal üni hemşirelik lisans mı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Nedenini de yazarsanız Tercih kararsızlığı yaşıyorum, sizce hangisi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl karar vermesi zor. ytü de kimya okumakta iyi hemşirelik okumakta. kimya okuyanlarla konuştun mu? iş imkanlarını sor bence. eğer derlerse ki iş imknaı iyi oku ama öbür türlü hemşirelik okumak daha mantıklı bence 0 0 Yorumla
hayatimboyle10numara Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl garantilemek istiyorsan kendini hemsirelik yaz bence ytü cok iyi ama bolum biraz sıkıntı is bulma acisindan 0 0 Yorumla
Medicinedoctor00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İleride iş sorunu yaşamak istemiyorsan hemşirelik, kendini geliştirmek istiyorsan da kimya✨ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen olsan peki Yorumla Medicinedoctor00 +1 yıl Ben kendimi gelistirebileceğim bölümlere gitmek isterdim o yüzden kimya seçerdim Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yıldız teknik üniversitesi kimya bölümü daha iyi olabilir senin için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kimya mühendisliği değil kimya iş bulur mu Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl İngilizce mı kazandın bölümü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok türk Yorumla Hendestra +1 yıl Her zaman yıldız teknik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
karar vermesi zor. ytü de kimya okumakta iyi hemşirelik okumakta. kimya okuyanlarla konuştun mu? iş imkanlarını sor bence. eğer derlerse ki iş imknaı iyi oku ama öbür türlü hemşirelik okumak daha mantıklı bence
garantilemek istiyorsan kendini hemsirelik yaz bence ytü cok iyi ama bolum biraz sıkıntı is bulma acisindan
İleride iş sorunu yaşamak istemiyorsan hemşirelik, kendini geliştirmek istiyorsan da kimya✨
Sen olsan peki
Ben kendimi gelistirebileceğim bölümlere gitmek isterdim o yüzden kimya seçerdim
Yıldız teknik üniversitesi kimya bölümü daha iyi olabilir senin için
Kimya mühendisliği değil kimya iş bulur mu
İngilizce mı kazandın bölümü
Yok türk
Her zaman yıldız teknik
hemsire tabi ki