YKS2026 Psikoloji okumaya değer bir bölüm mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce okumaya değer bir bölüm mü, ilerde boşta kalır mıyım? Güncellemeler+1 yıl Afyon ve Uşak'ta tutuyor sizce kötü mü Psikoloji okumaya değer bir bölüm mü? Cevapla Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güzel bir üniversitede okuyup kendini geliştirirsen boşta kalmazsın 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devlet üniversitesiyse eğitimi iyidir diye düşünüyorum araştır ama Yorumla
holaasko Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl kendini geliştirirsen çok güzel bölüm ya hevesin varsa tabi 1 0 Yorumla
ansızınbelirenumut Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Düzgün bir üniversite değilse okumaya değmez. 1 0 Yorumla
Tutuuutum21 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bence oku bende PDR okuyorum iyi ki okumuşum diyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlgini çeken bir bölümse bence okumaya değer. Kendini gelistirirsen iyi bir yere gelebilirsin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Güzel bir üniversitede okuyup kendini geliştirirsen boşta kalmazsın
Devlet üniversitesiyse eğitimi iyidir diye düşünüyorum araştır ama
kendini geliştirirsen çok güzel bölüm ya hevesin varsa tabi
Düzgün bir üniversite değilse okumaya değmez.
Bence oku bende PDR okuyorum iyi ki okumuşum diyorum
İlgini çeken bir bölümse bence okumaya değer. Kendini gelistirirsen iyi bir yere gelebilirsin.
Harika bence
Türkiye'de kalirsin