Bilişim Güvenliği Teknolojisi
Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon
Bu bölümlerden hangisi daha iyi ve kolay?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu bölümlerden hangisi daha iyi ve kolay?
Teknolojik gelişmeler ve şirketlerin her geçen gün teknolojiden daha fazla yararlanması, bilişim sektörüne olan ilgiyi de arttırdı. Bu alanda kariyer planlayanların seçenekleri ise oldukça çok fazla. Bence seçeneklerdeki iki bölümde yerinde ve güzel geleceği parlak bölümler. Bilişim güvenliği sürekli takip ve yeni yazılımların geliştirilmesi, çalıştığınız ağın sürekli saldırılara karşı korunması ile alakalı yerine göre stresli bir bölüm. Tasarım ve animasyon ise sizin yaratıcılığınıza kalmış bir meslek dalı sürekli yeni içerikler üretebilme becerisine sahip olmanız gerekiyor. Hangisine daha meraklı ve istekli iseniz ona yönelin diye düşünüyorum, başarılar...
Merhaba, bölümler hakkında çok net bir bilgim yoktu ama ikisinin de günümüz dünyasında teknoloji alanında önemli bir yere sahip olduklarını düşünüyorum. Güvenlik konusunda bence giderek artan bir ihtiyaç var. O yüzden bilişim güvenliği teknolojisi bölümünü tercih ederdim. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
1Cevap
Bir kadın olarak Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon okursan daha iyi olacaktır. Hem de simülasyon üstüne yoğunlaşırsan daha çabuk iş bulabilirsin. Şu zamanda bütün firmalar fıldır fıldır simülasyon bilgisi olan kadın arıyor ve çok ciddi para teklifi ediliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?