Üniversite sınavına İlk defa girdim depremden sonra çalışmama rağmen çok da fena yapmamışım gibi acaba bir sene daha kalıp hazırlansam mı yoksa astsubaylık ve polisliği mi değerlendirsem
Mezuna kal
Astsubaylık, polislik değerlendir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2024 de çok fazla 12 girecek biride bunun tonla mezunu vs. var. Kısacası kendine güveniyorsan çalışacağım diyorsan gir bence zaten sıralaman da iyi değil bir kaybın olamaz gibi.
Zaten tercih yapmayı düşünmüyorum ya hava astsubaylığı ya da polisliği değerlendirsem mi diye düşünüyorum bunların dışında tabi mezuna kalırım kararsızlığım da bu
Seneye msüye gir bence şansın olur zaten çok fazla kişi girmiyor. Bende hava harp istiyordum ama vücutta yara izi varsa almıyorlar. Kriterleri taşıyorsan gir bence benim hayalimdeki..
Evet benimde hayalim aslında hava harp bu sene MSÜye girdim sınavı yarıda bırakıp çıkmama rağmen hava, deniz, karaastsubaylığını kazandım onları değerlendirsem mi yoksa bir sene daha kalıp subaylığa mı gitsem
Msü de bu kadar iyi yapıp sınavda mı kötü yaptın? Çünkü hava harp için sayısal sıralamasının 50 bin civarı olması gerekiyor yani yüksek puanla alınıyor. Eğer dediğin gibi ise hiç kaçırma git derim zaten zamanla rütben yükseliyor.
Harp okulu değil astsubay meslek yüksekokulunu kazandım. Harp okulunu kazanmış olsam bir dakika düşünmem zaten
O da güzel bence değerlendir derim. Çoğu meslek öldü zaten kaldı ki astsubaylığın prestiji de az değil. Hakkında hayırlısı olur inşallah.
Aynen öyle astsubay olduktan sonra iç kaynaktan da subay temini olabiliyor orada da şansımı denerim
Alay içerisinde yine belirli bir kademeye kadar yükselirsin. Beyaz yakalı köle olmaktan iyidir 😂
Kararsız adam polis ya da asker olmamalı sen en iyisi mezuna kal ve o süre zarfında kendini, yeteneklerini değerlendir, okul dışı bir işte kendini geliştir.
Bende öyle düşünüyorum ama çevrenin de etkisiyle insan karamsarlığa düşüyor sene başında mezuna kalacağım konusunda netken şimdi her şey sarpa sardı
Kall