Güncellemeler
+1 yıl
Sayısalda bu arada
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Merhaba, 3-4 tane paragraf kaynağı bitirmeme rağmen sınavda Türkçe netim 20 geldi ne yapmalıyım nerede yanlış yaptım? Sınavda bir de şıklar üst üste gelince sürekli, hep aynı şık gelmez mantığıyla düşündüğüm için doğru sikkimi bile değiştirmiştim bundan dolayı da hataya düştüm ve tabii baya stres...
Bol bol denem çöz gerçekten işe yarıyor birde o şık değiştirme alışkanlığı için tükenmez kalem falan diyorlardı onu deneyebilirsin
Ama yinede bir türkçe hocasına danış bence
Merhaba, tükenmez kalem mantığı tam olarak nasıl oluyor?
Teşekkür ederim
Subaylık istiyorum dış kaynaktan. Yani lisans mezunu olup subaylığa geçiş yapmak istiyorum. 3 kere mezuna kaldım ve bu sene de çok kötü bir sıralama yaptım. Tarih bölümü okumak istiyorum ama ataması zor diyorlar lakin ben subaylık istediğim için tarihe çok ilgim ve hevesim olduğu için okumak istedim.
Şu anda ne yapacağımı bilemiyorum, 1 sene mezuna kalsam yönetim bilişim sistemleri icin gece gündüz çalışır kazanmaya çalışırım, doğru düzgün tabiri caizse köpek gibi. Tekrar aynı şeyleri de yaşarım diye korkuyorum, ya da tarih bölümü tercih edip okuyacağım bilmiyorum ne yapacağımı kime danisacagimi da bilemedim buraya yazdım, tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Teşekkür ederim, değerli fikriniz benim için çok kıymetli.
Onemli olan senin istegin zaten biz ne desekde bos selim
Selim
Demin biri "1.5 milyonuncuyum nasıl?" diye sormuştu. Onun yanında Einstein gibi duruyorsun)
Djdkdnjdksdjddk saoll ya
Gitsene ablacım. Bizde mezuna kalcaz sizi gecemiycez yine mezuna kalmak zorunda kalcaz 120k yaptım bende
bence iyi... gelecek dönüm belki bunun kadar alamayabilirsin.
Mühendislik, doktorluk oluyormu bu sıralama da
Tıp gelmiyor da mühendislik gelir
Sayısal mi? Eğer öyleyse git eczacılık oku.
İstediğin bölümün sıralaması nedir?
7 k :(
Seneye o sıralamayı yaparim diyorsan mezuna kal ama yapamam dersen simdi gidip yatay geçiş yap.
Kaç Bin geldi bölüm nr
Seneye kal
TM mi mf mi?
Sayısal
Canın saolsun. bi yıl daha istersen çok iyi yapabilirsin
Teşekkürleer