Ben çok endişeliyim. İki üç gündür içim içimi yiyor. Zaten iyi bir sonuç beklemiyor sayısal 200-300 bin arasında bir sıralama bekliyorum. Şimdi herkes sonuçları soracak ben ne yapacağım? Tıp istiyorum, Mezuna kalmak istiyorum. Bizimkiler tercih yapmamı istiyor ama sonucun bu kadar kötü geleceğini tahmin etmiyorlar bence. Çok korkuyorum.
Belli olmaz ama bu bir toksikliktir. Barışsanız bile oturup, net konuşup, kavga etmeden ortak noktada anlaşmanız gerekir. Olmuyorsa da ayrılık şart. Aslolan mutluluk, şahıslar değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yemşnle senle birebir aynı durumdayım napcam bilmiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bende hapı yutcam gibi hissediyorum 🥶 Olmadı mezuna kalıp açıktan açıktan bi bölüm yazarız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Korkmuyorum 150 k gelir mezuna kalıyorum zaten planlar oluşturuldu dershane bulundu
birde kardeşim bir yeri tutturamazsan aöf bölümü yaz seneye yine hazırlanacaksin ya iki bölümü birden okumuş olursun benim bildiğim seneye gireceğiniz sınavdaki puanı düşürmüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belli olmaz ama bu bir toksikliktir. Barışsanız bile oturup, net konuşup, kavga etmeden ortak noktada anlaşmanız gerekir. Olmuyorsa da ayrılık şart. Aslolan mutluluk, şahıslar değil.
Yemşnle senle birebir aynı durumdayım napcam bilmiyorum
Bende hapı yutcam gibi hissediyorum 🥶
Olmadı mezuna kalıp açıktan açıktan bi bölüm yazarız
Korkmuyorum 150 k gelir mezuna kalıyorum zaten planlar oluşturuldu dershane bulundu
Yaşın 22 mi
Hyr.
Kaç yaşındasın ki ben snei baya büyük sanıyordum sjdkg
18.
Sen beni tanıyor musun
Benim düşmanlarım. oluyor her yerde yayıyorlar ağzımdan laf alıp o yüzden tedirgin oldum azcık 😃
Yok sadece sitede seni çok gördüm ondan sordum djdkg 05 liysen ufakmışsın daha 😅
Ufakım beya😂 Allah beyin yaşını ufak etmesin:d
kardeşim düşük bekliyor ne zaman aciklanacak
Yarın
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olmadı üzülmeyin
birde kardeşim bir yeri tutturamazsan aöf bölümü yaz seneye yine hazırlanacaksin ya iki bölümü birden okumuş olursun benim bildiğim seneye gireceğiniz sınavdaki puanı düşürmüyor
Olanla ölene çare yok