Namık Kemal Üniversitesi
Trakya Üniversitesi
Kırklareli Üniversitesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bölüm bölüm çok değişiyor ya. Mezunlarıyla iletişime geçmek gerekir. Mesela ben önlisans sağlık okudum nküde. Hocalarım son derece disiplinli ve programlı insanlardı. Birçok arkadaşıma hocaların ders işleyişi çok saçma geliyordu ancak iş hayatına atıldığım andan itibaren ne kadar doğru konuları ele aldıklarını anladım. Farklı üniversitelerden gelen mezunlarla konuşunca bile farkı çok iyi anlıyor insan
yalan yok kırklareli üniversitesini görmedim ama hem tekirdağ hem edirneyi gayet iyi biliyorum 5 yıldır zaten edirnede yaşıyorum. namık kemal üniversitesi de fena bi yer değil fakat okuyanlar açısından trakyayı daha çok beğendiklerini görebilirsin zaten. şehir olarak da edirne çok daha iyi bi yer bence
Cevap
5Cevap
Nkü güzeldir her saat araba bulabilirsin. Trakya üni bildiğin köy yeri gibi ya. Kırklareli'nde ise sadece yol boyundaki Pınarhisar myo güzel oda neden yol boyu git öteye diyen yok. Herkes yardımcın olur kendi kendine kafa dinlersin. Ama en güzeli Nkü
Diğerlerini üniversiteden sayıyorsun? Trakya üniversitesi kötü ama birkaç fakültesinde okunabilir. Diğerlerini ise üniversite olarak göremiyorum bile
Abinin aksine edirnede bisi yok. Minicik bi yer. Tek yapabileceğin Ayşe kadın vb gidip kafelerde oturup ya da pub vs ye gidebileceğin, koca gününün yurtta öğrencilik hayati yaşayacağın bir şehir. Iyi yanı insanı güzeldir. İstediğin saatte eve gidebilirsin. Kötü yanı Bulgar turist çoktur. Ondan biraz pahalıdır. Ve gezmelik yeri de yok. Şehrin her yerine yürüyerek gidebilirsin. Anca uçlarda isen okula giderken otobüse binersin. Erkek kyklardan birisi ta anasının gözünde. Ama benim fakülteye yakın ve personeli iyi diye kalıyorum. Arkadaş ortamı da süperdi. Ek olarak kız kyklar balkan kampüsünde yani şehir merkezine uzakta ama eczacılık tıp vs falan okuyorsan fakültene 5-10 dk lik yürüme mesafesinde
Kesinlikle Trakya Üniversitesi. 8 yıl kaldım Edirne de. Mükemmel bir yerdir ve Trakya Üniversitesi Edirne de.
Zaten diğer fakültelerin hepsi Trakya üniversiteye bağlı
Abe angi üniversite manileri alırsa O üniversite kaliteli
Ücün bejin hesabını da yapmaya gerek yok
Namık hem İstanbul’a yakın. Ayrıca kampüs yenilendi
bu bence üstünkörü cevaplanacak bişey değil bölüme göre hangisinin daha iyi olduğu hoca kalitesine göre belli olur. bu şekilde bi araştırma yapılmalı bence
Namık Kemal Üniversitesi
neden Trakya özellikle?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?