YKS2026 YKS sonuçları açıklanması yaklaşırken, evinizdeki aile stresiyle nasıl baş ediyorsunuz? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor YKS sonuçları açıklanması yaklaşırken, evinizdeki aile stresiyle nasıl baş ediyorsunuz? #yks2023#iyi#günler#günaydın#reisaga55 YKS sonuçları açıklanması yaklaşırken, evinizdeki aile stresiyle nasıl baş ediyorsunuz? Cevapla YKS Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. girmedim. 1 1 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Neden
bedevibedevi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evimizde stres olmaz. Zaten güzel bir sıralama yapacağım kesin. Şu an sadece üniversite tercih yerlerini vs düşünüyorum. 1 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 87% +1 yıl Ailemle değilim 😂 1 4 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Neden Yorumla juuachi +1 yıl Kuzenlerle takılıyorum. Tatil gibi Yorumla Reisaga55 +1 yıl Kendi evin yok mu @juuachi Yorumla juuachi +1 yıl Yok. Şu an Yorumla
RealistPitbull Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Herkesin ailesi senin ailen gibi değildir 0 0 Yorumla
İbrayaz0 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Edemiyorum. 1 2 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Neden Yorumla İbrayaz0 +1 yıl Ailem değil de ben stres oluyorum. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
girmedim.
Neden
Evimizde stres olmaz. Zaten güzel bir sıralama yapacağım kesin. Şu an sadece üniversite tercih yerlerini vs düşünüyorum.
Ailemle değilim 😂
Neden
Kuzenlerle takılıyorum. Tatil gibi
Kendi evin yok mu @juuachi
Yok. Şu an
Herkesin ailesi senin ailen gibi değildir
Edemiyorum.
Neden
Ailem değil de ben stres oluyorum.