Bence bir milyonu bulmaz diye düşünüyorum ama bence mezuna kalmanı öneririm tabiki daha güzel bir üniversitede okumanı tavsiye ederim ama tabiki sen bilirsin ama tabiki bölümler yinede bende dusunmektten siralamami ağrımayan basımı ve midemi agrittim umursama açıklanacak zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gecen yıl 298 puanla 360k civarı gelmişti bence gelir ya 800 700 zorlarsan 600 falan
Birisi 1 milyon yazmış bu sene geçen seneye bakış zordu 600 k flan gelse şükür ederimm valla
Bir milyon gelmesi de ne bileyim gelirmi ki acaba okadar kötü hesaplamalarda netlerini yazınca ne çıkıyor 2022 de
Tyt de 34 netim var ayt de 25-26 arası kötü demii
Kaç gelir tahminenn
Bence bir milyonu bulmaz diye düşünüyorum ama bence mezuna kalmanı öneririm tabiki daha güzel bir üniversitede okumanı tavsiye ederim ama tabiki sen bilirsin ama tabiki bölümler yinede bende dusunmektten siralamami ağrımayan basımı ve midemi agrittim umursama açıklanacak zaten
Ama tabiki bölümler ne ya klavye değiştirmiş ya da kafam iyice gitmiş bu sınav yüzünden "ama tabiki sen bilirsin" olacaktı kusura bakma
bir milyon olsa ne olur milyon olsa o onemli değil istediğin puanı ve senin puanın onemli
Önemi yok zaten sıralamam kaç olur ona göre bölüm tercihi yapacağım 700-800 k gelir mi diye düşündüm ama sanmıyorum
1milyon 700 bin civarı
Kız 1 milyon 700 olmaz bence bu sene çok zordu geçen sene gibi kolay değildi