YKS açıklanmasına 6 gün kaldı, sözel çözdüm.
Önü açık, iş bulabilecek sözel bölümler nelerdir? Öğretmenlikte ise atanması yüksek olanlar hangileridir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer YKS açıklanmasına 6 gün kaldı, sözel çözdüm.
Önü açık, iş bulabilecek sözel bölümler nelerdir? Öğretmenlikte ise atanması yüksek olanlar hangileridir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özel eğitim, sınıf öğretmenliği, okul öncesi öğretmenliği birde çok az farkla ilahiyat 1K alıyor oda az çok iyi yanı
Sözelde onu açık bölüm yok. Eşit olmanı tavsiye ederim. Zamanında arkadaşlarım yazdı şimdi hepsi kasiyer.
puan iyi gelirse türkçe öğretmenliği de mi yazmıyayım?
Yazma, işsiz kalırsın.
bilgisayar programcılığı yazıyim mi açıktan web tasarım ve kodlama da okurum kendimi de geliştirsem iş bulurum diye tahmin ediyorum
Senden yüz bin tane var. Senin gibi düşünen binlerce insan var. Kolay ulaşılamayan bir bölüm seç ki işsiz kalma.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Özel eğitim, gastronomi
teşekkürler, varsa başka bildiğiniz onları da yazarsanız çok iyi olur
özel eğitim okul öncesi türkçe
türkçe öğretmenliği iyi mi harbiden
bilmem ben özel eğitimi seçtim o daha iyi
Bak güzel kardeşim. Özel eğitim falan hepsi şu an Türkiye'de okunuyor. Yani den mezun olana kadar senden önce 4 nesil mezun olacak. Onları da ekleyip öyle hesapla. Yani iş bulman çok zor. En azından düzgün bir eşit ağırlık bölümüne git
özel eğitimin kontenjan açığı baya var ve her üniversitede yok 5 6 yıl daha atama potansiyeline sahip ortalama olarak tercih onun
Kardeşim 5 6 yıl değil. Kontenjan olarak 2 yıl sonra ihtiyaç kalmıyor. Bu yılı da sayarsak bir yıl. Çocuğu yanlış yere yönlendirme
kaynağın neresi?