YKS2026 246 puanla hangi dil bölümü gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi dil bölümü gelir bu puana 😄ayt ydt hesaplaması Güncellemeler+1 yıl Yazın yaaa 246 puanla hangi dil bölümü gelir? Cevapla Bölüm Soruları Puan Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Феодосия Takip Et Xper 1 Yaş: 109 +1 yıl Puana değil sıralamaya bakman lazım.Bu sene sınava üç milyon kişi girdi ve bundan dolayı da büyük bir oynama olacak. Atıyorum geçen sene otuz bin olan sıralama, bu sene altmış binlere inebilir... 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yapacak bşy dil puanları yine düşük en kötü Rus dili falan gelir herhalde Феодосия +1 yıl Kolay bir dil değil. Bizim bölümün yarısı bıraktı✨ Феодосия +1 yıl Ancak önü açık bir dil, eğer kendini geliştirirsen güzel yerlere gelme ihtimalin var. Soran +1 yıl İşime yarar demi bu dil seçersem bu dil üzerindende para kazanabilirim turizm bölgelerinde Феодосия +1 yıl Çok yarar ama kolay bir dil değil. Bizim bölümde 3-4 sene okuyup bırakan çok😅 Soran +1 yıl Toplam 5 yıl zaten dil bölümleri uzun bi yılda hazırlık varya Феодосия +1 yıl İki yıl hazırlık, iki yıl dersleri geçememe... Soran +1 yıl Oha yaaa bu gidişle üni bitene kadar öğrenim kredisi 100 bini geçer Феодосия +1 yıl Bende zaten şaşırıyorum, başka bir bölüm okusa çoktan mezun olurdu. Soran +1 yıl Düşünsene o kadar üni masrafı üni bittikten sonra 5 yılda öğrenim kredisi ni ödemekle uğraş
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Kandil 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok kötüsün yaaa Yorumla Ekmek_Kırıntısı +1 yıl İyi olmaya çalışıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arapça 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ona hayatta gitmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😄niye Yorumla Soran +1 yıl Arap dilini sevmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hi peki sevmiyorsan yapma Yorumla
liuzaa Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl O puanla imkansız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Baya olmuş yazalı ama imkansız değil 145 puana Rus dili var yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Puana değil sıralamaya bakman lazım.
Bu sene sınava üç milyon kişi girdi ve bundan dolayı da büyük bir oynama olacak.
Atıyorum geçen sene otuz bin olan sıralama, bu sene altmış binlere inebilir...
Yapacak bşy dil puanları yine düşük en kötü Rus dili falan gelir herhalde
Kolay bir dil değil. Bizim bölümün yarısı bıraktı✨
Ancak önü açık bir dil, eğer kendini geliştirirsen güzel yerlere gelme ihtimalin var.
İşime yarar demi bu dil seçersem bu dil üzerindende para kazanabilirim turizm bölgelerinde
Çok yarar ama kolay bir dil değil. Bizim bölümde 3-4 sene okuyup bırakan çok😅
Toplam 5 yıl zaten dil bölümleri uzun bi yılda hazırlık varya
İki yıl hazırlık, iki yıl dersleri geçememe...
Oha yaaa bu gidişle üni bitene kadar öğrenim kredisi 100 bini geçer
Bende zaten şaşırıyorum, başka bir bölüm okusa çoktan mezun olurdu.
Düşünsene o kadar üni masrafı üni bittikten sonra 5 yılda öğrenim kredisi ni ödemekle uğraş
Kandil
Çok kötüsün yaaa
İyi olmaya çalışıyorum
Arapça
Ona hayatta gitmem
😄niye
Arap dilini sevmiyorum
Hi peki sevmiyorsan yapma
kuş dili
Hahahhaa
O puanla imkansız
Baya olmuş yazalı ama imkansız değil 145 puana Rus dili var yani