YKS2026 Ayt'de p q r asal sayılardır diyen soruyu ne yaptınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ya ben o sorunun cevabını 14 buldum Siz kaç buldunuz Güncellemeler+1 yıl Cevap 14 doğru yapmışımm Ayt'de p q r asal sayılardır diyen soruyu ne yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
aynenoylecanimya Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 83% +1 yıl Doğru yapmışsın ben yapaamadim nedense okadar değer verdim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende en son baktım soruya bende değer verdim zaten 😀 Yorumla aynenoylecanimya +1 yıl Kac verdin ya okadarrr uğraştım çıkmadı Yorumla aynenoylecanimya +1 yıl Ya canım gibi 752 denemedim offff Yorumla Soran +1 yıl 257 yerlerini değiştirseydin keşkee Yorumla
heyyoooo87 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben o basit soruyu bulamadım laaan sklaafkshdafjhsjf. İlk 12 konuyu yapamıyorum çok saçma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Valla bende sayıları deneyerek yaptım 2 saat uğraştım 😀 Yorumla heyyoooo87 +1 yıl bende denedim denedim çıkamadı. En son fonksiyon sorusu vardı çözeyim dedim çözdüm * işaretlicem süre bitti :( ben 2. mezun, geliyorum fkdjsfsd Yorumla Soran +1 yıl 3. mezun 😎 fonksiyon sorusunu da yapamadım zaten Yorumla heyyoooo87 +1 yıl asjhjhasjhdasjdhjas Allah yardımcın olsun kardeş. Mezunu bir tek mezun anlar :( Yorumla Soran +1 yıl Amin amin cümlemizin yardımcısı olsun Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Sadece toplama cikarma bolme carpma bilip matematik sinavina giren ben😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha o da iyi kafa rahat Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl O konuyu hiç anlamamıştım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kolay aslında Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Karişik yw Yorumla Soran +1 yıl Yoo asal sayılar Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Anlamadım dedim neden uzatıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Üf tamam uzatmıyorum ayrıca triplere bak Yorumla UniversalSoldier +1 yıl Trip atmam ben boş yere uzatıyorsun, karışık diyorum yoo asal sayı yazıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Tamam yazmıyorum bi şey Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 21 buldum ben. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Onun cevabı 14 işlem yaptım ben inşallah yanlış yapmamışımdr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben salladım mı? Aferin sana veley Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben salladım mı? Aferin sana velet Yorumla Soran +1 yıl Hahhaa yanlış yapmışsın velet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel bunları özelden konuşalım canım. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doğru yapmışsın ben yapaamadim nedense okadar değer verdim
Bende en son baktım soruya bende değer verdim zaten 😀
Kac verdin ya okadarrr uğraştım çıkmadı
Ya canım gibi 752 denemedim offff
257 yerlerini değiştirseydin keşkee
Ben o basit soruyu bulamadım laaan sklaafkshdafjhsjf. İlk 12 konuyu yapamıyorum çok saçma
Valla bende sayıları deneyerek yaptım 2 saat uğraştım 😀
bende denedim denedim çıkamadı. En son fonksiyon sorusu vardı çözeyim dedim çözdüm * işaretlicem süre bitti :( ben 2. mezun, geliyorum fkdjsfsd
3. mezun 😎 fonksiyon sorusunu da yapamadım zaten
asjhjhasjhdasjdhjas Allah yardımcın olsun kardeş. Mezunu bir tek mezun anlar :(
Amin amin cümlemizin yardımcısı olsun
Sadece toplama cikarma bolme carpma bilip matematik sinavina giren ben😂
Hahaha o da iyi kafa rahat
O konuyu hiç anlamamıştım
Kolay aslında
Karişik yw
Yoo asal sayılar
Anlamadım dedim neden uzatıyorsun
Üf tamam uzatmıyorum ayrıca triplere bak
Trip atmam ben boş yere uzatıyorsun, karışık diyorum yoo asal sayı yazıyorsun