Geliyor sanırım internet hesapladım netlerini o civarlarda geliyor büyük ihtimalle
Bende Türkçe 14 15 Sos 6 7 Fen 1 2 Mat boş Tahminim netlerim böyle olucak. of 2 milyonlarda olmam umarım keşke hemen açıklansa sonuçlarda kurtulayim netleri düşünmekten
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yemin ederim bende aynı durumdayım ya ama 1 aydan uzun sürer diyor bir hocaya sordum
Hesaplandığımda 1 milyon üç yüz civarında oluyor. Ben de ilk 700 bine girmek istiyorum ama zor gibi. Emin olmadığım sorular vardı ne işaretlediğimi hatırlamıyorum ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geliyor sanırım internet hesapladım netlerini o civarlarda geliyor büyük ihtimalle
Bende
Türkçe 14 15
Sos 6 7
Fen 1 2
Mat boş
Tahminim netlerim böyle olucak.
of 2 milyonlarda olmam umarım keşke hemen açıklansa sonuçlarda kurtulayim netleri düşünmekten
Yemin ederim bende aynı durumdayım ya ama 1 aydan uzun sürer diyor bir hocaya sordum
Sence 2022 benzer mi sonuçlar
Peki nereyi kazanmak istiyorsun @Niyaziemre
Bence bu sene yükselir sıralama ve puanlar
İnşallah
@champagneproblemss valla belli bir bölüm yok araştırıyorum
Hesaplandığımda 1 milyon üç yüz civarında oluyor. Ben de ilk 700 bine girmek istiyorum ama zor gibi. Emin olmadığım sorular vardı ne işaretlediğimi hatırlamıyorum ama
Soru kitapçıkları yayınlandı mı?
Hayır abim öğretmen o sınava girdi cevapları aldım ondan
Heee anladım kanks. Hayırlı olsun inşallah amin.
Netlerle belli olmaz, mecbur beklicen somuclari
Tibbi sekreterlik falan mi istiyorsun
Hayır başka bir bölüm yazanlar olur şimdi o bölümü soylemiyim ne olduğunu 😂
yaparsın
Herkes yapamazsın diyor
Bi sürü sıfır çeken var öylesine giren var Türkçe netlerin iyi geçen sene barajın altında kalan 1 milyon vardı yine öyle olur baraj olmasa da
En iyi olduğun konu nedir