YKS2026 Ayt'de uyusam olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sözelciyim ben erken bitiriyorum. Ayt de uyusam 12. 30 a kadar, zorun olur mu ya? Güncellemeler+1 yıl Uyandığım gibi dikkat etmeden hızlı hızlı yazarken yaptığım yazım yanlışı birilerine batmış :d Ayt'de uyusam olur mu? Cevapla Sözel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tamam şampiyon sensin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Birader sözelciyiz 1 saatte bitiyor sınav Yorumla brn19 +1 yıl Tamam işte istediğin cevabı verdim Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Sana batsin ayt. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kardeş kafan mı iyi ya.. Sınavım erken bitmiş, mal mal duvara mı bakacağım? Yorumla Lordseyfo +1 yıl He Anladım kotu olmus Yorumla
ffurkan_tarhan Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Uyuma bence ya da bitir kafanı koy 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 'Sorun'a zorun diyen bi sözelci, ironik..😊 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen battı ama bana değil kendinde ara batanı😊 Yorumla
Thecupcake89 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Uyudun mu 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uyudum, hatta tek uyuyan ben değildim😂 Yorumla
FurkannnATES Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Uyu uyu. Uyandığında herkes gitmiş olur inşallah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tamam şampiyon sensin
Birader sözelciyiz 1 saatte bitiyor sınav
Tamam işte istediğin cevabı verdim
Sana batsin ayt.
Kardeş kafan mı iyi ya.. Sınavım erken bitmiş, mal mal duvara mı bakacağım?
He Anladım kotu olmus
Uyuma bence ya da bitir kafanı koy
'Sorun'a zorun diyen bi sözelci, ironik..😊
Aynen battı ama bana değil kendinde ara batanı😊
Olmaz, biraz hayal kur zaman geçer
Uyudun mu 😂
Uyudum, hatta tek uyuyan ben değildim😂
Uyudun mu?
Iyi uykular
Bişey olmaz
Uyu uyu. Uyandığında herkes gitmiş olur inşallah
Uyuyabilirsin