Sözel için YKS nasıl çalışılır, nasıl tekrar yapılır?

Arkadaşlar merhaba, bu yaz TYT çalışmaya başlayıp bitirmeyi planlıyorum. 12. Sınıfa geçtim. YKS 2024'e gireceğim. Aklıma takılan bazı konular var. İlk olarak konuları hangi sırayla çalışmaya başlamalıyım? Önce Türkçe sonra Tarih, Coğrafya, Felsefe, Din şeklinde ilerlemeyi planlıyorum. Verimli olur mu? İkinci sorum ise atıyorum Pazartesi başladım TYT Türkçe çalışmaya ilk olarak cümlede anlamdan başladım, ikinci gün diyelim fiilimsiler. Böyle böyle 20 günde tüm konuları bitirdim. Peki bundan sonra ne yapacağım tekrarları ne sıklıkla yapacağım. Her ay 1 haftamı tekrar haftası olarak belirlesem olur mu? Tyt Türkçe konuları bittikten sonra soru bankası çözmeye devam etmeli miyim yoksa branş denemesi çözsem yeterli olur mu haftada 3 kez? Denemeyi çözdükten sonra hatalarımın çıktığı konulara gidip sadece o konular üzerinde çalışsam yararı olur mu? Bütün TYT Derslerini bitirdikten sonra ise sadece TYT denemesi çözsem olur mu? Çok kafam karıştı çalışmaktan çok hangi sırayla çalışacağım konusunda. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Dersler için kaynak ve youtube kanalı önerileriniz varsa da önerirseniz çok mutlu olurum.

Sözel için YKS nasıl çalışılır, nasıl tekrar yapılır?