son 8 gün kaldı sınava tyt netlerim 45 lerde ama hala istediğim netlerde değilim 55 60 netleri hedefliyorum 500-700 bine girmem lazım
tekrar ve sınavda çıkabilecek soru videolarını izlicem
tyt branş denemlerini daha çok çözücem
fen matematikte net artırmayı çalışıcam
sınavla ilgili tavsiyeleriniz var mı izlememi önerdiğiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tyt 45 nette ? Hangi dersden hangi konudan ne kadar? Onları yazda şu kjnu basit git çalış +1 +2 net daha gelir yazalimmm
Türkçe 20-25
Sosyal 10-15
Fen ve matematik 5-10 arası geliyor
Türkçede de dil bilgisinde sıkıntım var
Fende ilk konuları biliyorum diğer konular pek ayrıntılı bilmiyorum.
Türkçe branş deneme daha çok yoğunlaşıcam
Matematik te ilk 12 konuyu tam bilmiyorum çıkmış soruları çözümleri ve soru çözerek net artırmayı çalışıcam
genel tekrar videolarıyla notlarıyla çalışıcam sence iyi mi çalışma planım önerin var mı?
Türkçe 20-25 nereden geliyor? Paragraf-sozcuk cümlede anlam mı?
Sosyal çok güzel daha da yükselmez coğrafya çalış diğerleri yorum gelebilir
Fende zaten 3-4 tane kek soru var okuyarak yapabileceğin onları yap
Matematik temel lazım ama onda da 10 tane çok kolay soru var 4 işlem yaparak yaparsın.
***Yusuf Mert aslan YouTube kanalı tüm derslerin özeti var sınava kadar onları bitir zaten anca biter başkada çok yapıcak şey yok***
Şimdi önemli olan Türkçede 20-25 hangi net hangi konulardan geliyor onları söylesen turkceyi yukseltebiliriz ki
Parargrafta 15 17
Yazım ve Noktalama 3 4
Cümlede ve sözcükte anlam 4 5
Dil bilgisi 1 2 tane net geliyor
coğrafya da çok netim yok doğru harita bilgisine daha çok çalışmam gerek din ve felsefede kavramlarda eksiklerim var onları düzeltmeyi çalışıcam
Yusuf Mert aslan izlemeyi düşünüyordum zaten de *Millet akemedinin* özet pdflerini çıkarmıştım onlarla çalışsam bir problem çıkar mı?
Parargrafta 15 17 "GAYET GÜZEL"
Yazım ve Noktalama 3 4 "SÜPER"
Cümlede ve sözcükte anlam 4 5 "GÜZEL"
Dil bilgisi 1 2 tane net geliyor "KÖTÜ"
Sen Türkceden net artırman için dil bilgisi çalışman lazım sadece başka yapacak şey yok.
1- "Ben yazım ve noktalama yapamıyorum 6 gün çalışsam sence yapabilirmiyim?"
2- Sen coğrafya+fene ağırlık ver günlük karışık matematik çöz elin alişsın PDF okuyabilirsin video izleyebilirsin başkada çok şey yapamazsın 6 günümüz var
7 8 saat çalışıcam gidebildiğim kadar sanada teşekkür ederim analizin ve tavsiyelerin için.
bence yaparsın yazım biraz zor olabiliyor bilmediğin kelime falan çok geniş bilgisi var ama sıkı çalışmayla yaparsın noktalama ise kolay yapabilirsin
Eksik olduğun konuların tekrarlarını yap deneme ve paragraf çöz biraz da kafa dagitmayi ihmal etme yoksa kafandakilar daha çok karman çorman bir hale gelir.
Bol deneme çöz
Türkçe branş denemem çok var hepsini bitirmeyi çalışıp abartmış mı olurum acaba
1 haftada hepsini bitiremezsin elbette ama önüne geleni çöz artık olduğu kadar olmadığı kader
genel bir tekrar ve biraz paragraf