32-33 tane anlam sorusu var ortalama yani 22 net çıkar mı burdan? Hiç çalışmadım
24 doğru 8 yanlış gibi?
32-33 tane anlam sorusu var ortalama yani 22 net çıkar mı burdan? Hiç çalışmadım
24 doğru 8 yanlış gibi?
Merhaba, tabii olabilir yani ama en emin olduğunuz soruları işaretlemenizde fayda var. O zaman ihtimaliniz artacaktır bu neti çıkarma konusunda. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Ya Allah aşkına gıcık oluyorum şöyle tiplere bak bacım ben sana şöyle söyleyeyim hayatsız gibi pubg mobile oynuyorum sabahtan akşama kadar istisnasız bütün günlerim böyle geçiyor gene de Türkçede 30netin altına düşmüyorum öbür dersleri söylemeyeyim depresyona falan girersin. Çalışmadan Türkçe yapacakmış vay anasını ne kadar yetenekli. Zaten Türkçeye çalışan yok ki. Paragraf soruları Okuyorsun yapıyorsun dil bilgisi diyeceksen ortaokulda bile işleniyor bebe soruları.
Yaparım dimi 33 anlam sorusundan 23 soru :(
Başkalarına niye soruyosun kendine güvenirsen yaparsın güven kendine Türkçede yapman gereken tek şey aklını herhangi bişeyin kurcalamasına izin verme sonra okuduğundan bişey anlamazsın odaklan ve kendine güven
Buna cevap verebilmek yine senin elinde. Açacasın bir deneme süre tutarak çözeceksin. Sonra hesaplayacaksın kaç net yapmışsın. Üç aşağı beş yukarı aynı sonuç gelecek zaten
Cevap
4Cevap
ya zaten paragraf daha once deneme falan cozmussundur alisiksin yaparsin iyi oku sorulari
Evet çözüyorum hala, çıkar dimi çok stresliyim
4-5 soru dil bilgisi cikan onu herkes yapamaz yapanlari baya one atar en cok cikan dil bilgisi konusuna şöyle bi goz atabilirsin. digerleri paragraf olur dikkatli okursan yaparsin anlamazsan falan tekrar tekrar okuma diger soruya gec en son vaktin kalirsa yeniden bakarsin en emin olduklarini isaretlemeye calis
cikar*
Öyle yapicam zaten 1 saat ayırdım her soruya 2 dakika zamanım var Türkçe benim için çok önemli olduğu için ona 2dk ayırdım sorulara
dedigim gibi sakin ve dikkatli okumaya calis yeterli
• Sınavdaki heyecanını korumak
• Anlam yetinin güçlü olması
Bu 2 si olursa çıkartırsın.
tabi çıkar 30 bile çıkar ben hiç çalışmadan 30 yapıyordum rahat
evet çıkar paragraf zaten az çok okuduğunu anlıyorsan yaparsın
Günlük 100 paragraf 50 dil bilgisi çöz sınava kadar rahat yaparsın
Dil bilgisi hiç bakmayacagim vaktim yok ama paragraf tabikide biraz bakarım 22 çıkar mı? 24 doğru 8 yanlış gibi?
Tekte tek atacağın bir şey söyleyeyim mi? ; MEB 3 ADIM
Çalışmadan ne almayı umuyorsun cidddn
Anlam sorularının nesine çalışayım ?
Nasıl caliscaksin mesela okumaya yönelik şeyler yaparak okuduğun süre önemli o suredey ne kadar iyi anlıyorsun.. dolayısıyla okumak seni daha hızlı ve anlamaya anladığini daha hızlı ve doğru cevaplamana sebep olur
Aynen çıkar hatta 40 da çıkar
Ya atla deve mı dedik anlam sorusu işte 33 tane çıkıyor 1 saat zaman ayircam 25 doğru 8 yanlış diyoruz
Yap o zmaan
Cbum yapicam seni de bilge adam reise soylucem
ok hayat kaymış, Allah kurtarsın dostum
Hava da uçuşan BİM poeseti derhal bu yorumlari sil ok canımsın
Güzel yapmışsın tebrikler
Neyi
Çıkmaz
Neden? Ya atla deve mı dedik anlam sorusu işte 33 tane çıkıyor 1 saat zaman ayircam 25 doğru 8 yanlış diyoruz
Keyfimizden calismadik sanki biliyorsun nasıl hayatımız var !! Anlam sorusuuu okuyarak yapılıyor neyine caliscam? Zaten kitap okuyoruz sınava kadar örnek soruda cozucem ne yapayım baskaa
rahat çıkar
İnşAllah
Basit ya çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?