bu sene bende gireceğim üçüncü üniversite için. daha çok meşgale olsun diye. ama ben kasmıyorum zaten baba gibi bölümlerimi okumuşum sorularda eski senelere kıyasla daha kolay duruyor. basıp gecicem diye düsünüyorum sadece fende sıkıntı cıkabilir :D
06 Yorumla- 1 yıl
Ne bölğmleri okudunuz
- 1 yıl
Paramedik, anestezi, radyoloji tutturabiliyorum bide sözelden
Yeni medya iletişim
Radyo tv sinema
Edebiyat öğretmenliği
Tarih öğretmenliği
Coğrafya öğretmenlik
Felsefe
Geliyor
Ea dan ise
İşletme
Beden eğitimi öğretmenliği geliyor
Hangileri okunur? - 1 yıl
Teşekkür ederim❤️
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
En zor sınav, o kadar emek verdiğin fakültelere gittiğin diploma aldığın bölümün yani işini bu ülkede layıkıyla yapabilmek. Sınava çalışırsın kazanırsın. Okul bitikten sonra bütün savaş bitiyor mu? Hayır yeni başlıyor.
00 Yorumla
Yks zorluğundan çok sonucunda yaşayacağın hayat sıkıntı. Üni kazanmak kaygısıyla değilde öylesine girdiğinde aslında soruların kolay olduğunu göreceksin. Bende sınava hazırlanıyorum. Kolay gelsin.
00 Yorumla
- 1 yıl
Haklısın evde sürekli kavga gerginlik cıkartıyorum ve hazır değilim bu dünyaya gelmek böyle işte hep kaygı zorluk ve canımsın siteden ya da telefondan kasıyor başka yerlere tıklıyor yanlış seçeneğe tıklamış
01 Yorumla- 1 yıl
Gelecek kaygısı cok zor yetersizlik hissi Allah bana ve benim gibilere yardım etsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- 1 yıl
Yani bir bakıma evet haklısın, çünkü ailede herkes sana odaklanıyor çalış çalış diyerek üstüne geliyor, baskı oluyor, kısıtlamalar geliyor rahatta olamıyorsun. Ama asıl sınavlar YKS bittikten sonra başlıyor oda ayrı bir gerçek...
10 Yorumla - 1 yıl
Bende senin gibi düşünüyordum bi sınava gireyimde her şey bitecek ama maalesef öyle olmuyor. Üniversiteye gidince bir mezun olcam her şey bitcek diyosun. İş bulayım diyosun her şey düzelecek diyosun. Sonra iş buluyorsun çalışıyosun ve bir bakıyorsun ki hiçbir vasfı olmayan insanlar seni eziyor , sırf patrona ötüyor diye senden fazla maaş alıyor. Bu söylediklerim özel sektörde devlette nasıl bilmiyorum ama diceğim şu ki yks evet önemli hedeflerin için büyük bir adım ama maalesef günümüz Türkiye’sinde hiç bir işin karşılığında elinde ne iyi bir maaş kalıyor ne de akıl sağlığı
25 Yorumla- 1 yıl
Napim hayatın gerçekleri 😅
- 1 yıl
Ben de Türkiye’nin en iyi 3. Üniversitesinde okudum bence dedim zaten katılmak veya katılmamak kişiye kalmış
- 1 yıl
Çok haklısın ya en iyi üniversiteden de mezun olsan durum aynı maalesef
- 1 yıl
O yollardan geçmiş bir öğretmen olarak konuşuyorum.:
Öncelikle, sınavında başarılar dilerim. Ancak bilmelisin ki bu sınav senin zekanı değil bilgini ölçecek ve daha 18-19-20 yaşlarında hayatının baharında gencecik yaşında bir insan için dünyanın sonu gibi gelse de aslında hayat boyu karşılaştığımız sınavlar içinde o kadar masum kalıyor ki :) YKS geçer KPSS gelir, ALES gelir, TUS'u var garibim Tıpçıların. VUS var veteriner hekim arkadaşların. Hakimlik savcılık sınavları var, POMEM parkurları var onlar biter mülakat var. Var da var. Yani bu kısaltmalar değişir meslekten mesleğe ama sonuç olarak hepsi gelir geçer, hiçbiri için bu bundan zor diyemeyiz. Sadece bil ki üniversite mezunu olmanın hem en kolay hem de en az kıymet gördüğü devirdeyiz maalesef ve çoğu insan mezun olduğu bölümle ilgili bir iş bile yapmıyor. O yüzden tüm geleceğim buna bağlı diye düşünme, sonuç ne olursa olsun elinden geleni yap arkana yaslan hayatı akışına bırak♥️322 Yorumla- 1 yıl
Bir şey sorabilir miyim? Sınava gireceğim ama hâlâ matematik alanında kendinimi geliştirmiyorum. Acaba ne yapmam lazım 🥺 sınava bı iş yerinde çalışıyordum ve istifa edip hazırlanmaya başladım ama sanırım geç başladım ve yetiştirmek zor geliyor. Bana vermek istediğiniz bir tavsiye var mı?
- 1 yıl
Türkçe öğretmeniyim aynı dert bende de var 😂 Size tavsiyem matematiği hiçbir türlü sevemiyorsanız sözel veya eşit ağırlığa yönelmeniz. Matematikten gelecek netleri sosyal ve Türkçeden kazanmaya bakın. Biyolojide kalıtım, mayoz mitoz her yıl soru gelen konular ve sözel sonuçta 6 soru biyoloji yaparsanız matematikten daha yüksek katsayısı :)
- 1 yıl
@MariHwa Aslında kaç puan aldığınızın pek önemi yok önemli olan sıralama, aytde de kapanır o açık. Eşit ağırlıksınız galiba
- 1 yıl
@MariHwa 7 soruluk fiziği çok gözünüzde büyütmeyin o halde :) sosyale yüklenin fende de kimya biyolojiye bakın
- 1 yıl
@MariHwa önlisansdan hangi bölüm?
- 1 yıl
@MariHwa bence sallamak yanlış olur netler azalıyor malum :(
- 1 yıl
@MariHwa Paramedik, anestezi, radyoloji tutturabiliyorum bide sözelden
Yeni medya iletişim
Radyo tv sinema
Edebiyat öğretmenliği
Tarih öğretmenliği
Coğrafya öğretmenlik
Felsefe
Geliyor
Ea dan ise
İşletme
Beden eğitim öğretmenliği geliyor
Hangileri okunur? - 1 yıl
@sudecik1212 öğretmenlikler içinde BESYO en mantıklısı, geliyorsa gastronomi düşünün sözelde önü açık
- 1 yıl
Paramedik nasıl peki?
- 1 yıl
@MariHwa Evet her yanlış 0,25 netinizi azaltıyor örneğin 4 yanlış 1 netinizi siliyor. Ayrıca Türkçede 30 u 35 e zorlarsanız sosyali 15 ve üstü yaparsanız fenden de 2-3 net yaparsanız hiç matematik yapmadan da gelir bölüm
- 1 yıl
@sudecik1212 Atama puanları çok yüksek maalesef 🥲 soru sahibi afedersin haklısın.
- 1 yıl
@naziminredifi istek attım size. Kabul eder misiniz?
- 1 yıl
En zor sınav asla bir kiytirik kağıt parçası değildir.
Zihniyetin çok yanlış o sınavı kaybetsen bile yine denemeye değer dersin ama insanlar ailesini toprağa veriyor sevdiğini kaybediyor acıdan daha büyük bir sınav olacağını düşünmüyorum bu hayatta. Bitişler bile bir başlangıç fakat toprak asla aldığını geri vermiyor.40 Yorumla Bu hayatta ki en zor sınav Allah'ın bizi sınadığı sınavlardır. Bir kağıt parçası bu sınavdan daha zor olamaz. Yks'de iyi bir bölümü kazanıp ahireti kazanamadıktan sonra okuduğun bölümün bir değeri yok. Ayrıca basit üniversite diye bir şey yoktur. Şu zamanda isterse dünya'nın en iyi üniversitesini okumuş birisi olsun. Yine iş bulamıyorlar. Kariyer anlamında bir yere gelmek çok kolaydır. Ama öbür dünyayı kazanmak zordur. Sen önce bunu öğren sonra yks çalış.
10 Yorumla- 1 yıl
Eğer bunu dört yıl önce sorulsaydı evet diyebilirdim
Fakat hayatın her alanı sınavlarla dolu bunu sadece üniversite sınavına indirgemek bence doğru değil
Kariyer anlamında bir yerlere gelmek için bir sürü çeşitli sınavlar var
Üniversite sınavı en zor sınav değil en kolay sınavdır çünkü ucunda hayal ettiğin mesleği icra etmenin anahtarı duruyor
İki yıl sonra tus var ve artık sınavlara alıştım ve sınav stresini hayatımın merkezine koymuyorum
Stres yapma kendine güven ve bu kadar da korkma umarım sınavda başarılı olursun
10 Yorumla - 1 yıl
Ahirete inanıyor musun? Dünya'ya geliş amacımızı ve her insanın yaşadığı sınavı biliyor musun? Bence gözünde fazla büyütüyorsun. En zorlu ve önemli sınav, ahireti kazanmak için karşılaştığımız zorluklardır ~ ℳ
40 Yorumla - 1 yıl
Çok fazla haklısın
https://www.youtube.com/embed/nQgMvDTbxbISizce bu kadın kimdir video yu izlemeden bilemezsin bence 😊😃🥰🌹
00 Yorumla - 1 yıl
Çalışma hayatında da okul hayatında da yer aldım, Lisans mezunuyum cidden hayatımın en zor dönemi Üni hazirlikti diyebilirim
1 yıl ömründen ömür gidiyor, kazanabilirsen ne ala..010 Yorumla- 1 yıl
E napayim? Yolun açık olsun
Şu an neyin peşindesin 😀 - 1 yıl
Bir yks öğrencisiyim yazmışsın bir ilk bin yazmışsın amma sallamışsın sende. Lafı yedirmeyen liseli tripleri gibi. Gerçekten ilk bine girsen yks sınavına zor yazmazdın. Burada milletin girmediği hal de kalmadı
- 1 yıl
Kendini tatmin etme peşinde belli değil mi mezuna falan kalmış birisi belli
- 1 yıl
@ElvannnCan kudur
- 1 yıl
Tabi tabi. Keşke buradan laf yetiştirene kadar oturup adam gibi çalışsaydın. İlk bine giremezdin ama sende bir ilk 600 bini gördüm
- 1 yıl
@ElvannnCan O gizli üye sensin di mi kuduruyorsun su an ve ben seni izliyorum
- 1 yıl
Hayır öyle boş uğraşları yok. Genel olarak yorumların ve güncellemen o kadar gereksiz ki boş uğraşlardasın. Kaç yıl mezuna kaldın onu söyle de yardımcı olalım ilk 600 bin olacak bak
bilmiyorum; olabilirde olmayabilirde lakin Türkiyede okumadım; sistemi ve IQ seviyesini (zeka) bilmiyorum.. je ne sais pas! I don't no yaniii 🤷🏻♀️😅
00 Yorumla- 1 yıl
Ohooo daha ne sınavlar var. YKS en zor sınav değil en belirleyici sınav olabilir sadece. O kadar çok sınavlar, koşullar varken YKS'ye zor demek de yaaani...
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır tatlım bunu zor olarak düşünme çalıştıysan her türlü yaparsın ve daha birçok sınava gireceksin hepsi aşılır dert etme
02 Yorumla- 1 yıl
Evet bugünler geçicek kuzum 💕
- 1 yıl
çok haklısınız, geleceğinizde profesyonel olarak çalışıp hayatınızı idame edeceğiniz mesleğinizin eğitimini alacaksınız sonuçta
12 Yorumla- 1 yıl
Paramedik, anestezi, radyoloji tutturabiliyorum bide sözelden
Yeni medya iletişim
Radyo tv sinema
Edebiyat öğretmenliği
Tarih öğretmenliği
Coğrafya öğretmenlik
Felsefe
Geliyor
Ea dan ise
İşletme
Beden eğitimi öğretmenliği geliyor
Hangileri okunur - 1 yıl
@sudecik1212 Edebiyat öğretmenliği
Tarih öğretmenliği
Coğrafya öğretmenlik bunlar zor önümüzdeki 5 yılda zira kendilerine yakın olanlar atanıyor öğretmenlikte ha ben okurum diyorsan sen bilirsin ancak
Yeni medya iletişim
Radyo tv sinema bunlar daha cazip sanki
Senin için en güzelini diliyorum. Başarılar. Allah emeğini boşa çıkarmasın. <3
12 Yorumla- 1 yıl
Atlatana kadar karşılaşılın tüm sınavlar hep en zorudur o yüzden haklısın. Ama KPSS çalışırsan ilerde mesela o da en zor sınav gibi gelecek
00 Yorumla - 1 yıl
Bana göre de kpss zor geliyor üstelik bu sınav 2 yılda bir yapılıyor. Çıkıştan önceki son durak en zoru
00 Yorumla - m1 yıl
Tus Türkiyenin en zor sınavıdır.
Yds ve mali müşavirlik sınavları da zordur.
Yani en zor sınav yks değildir10 Yorumla - 1 yıl
Yks hayatta ki sadece minicik bir sınav...
Eğitim hayatı anlamında ise eh işte orta derece bi zorluk denebilir00 Yorumla Gelecek dediğiniz modern kölelik. Evet zor olabilir sınavlar ama gerçekten önemli mi?
00 Yorumla- 1 yıl
Hayatta ne sınavlar var yks sıralamaya girmez bile
00 Yorumla - 1 yıl
Bı yks birde kpss yks bir şekilde kazsnilirda kpss zor
00 Yorumla Senin için öyle, s. kine bile takmayanlar var
00 Yorumla- 1 yıl
Bu dünya için haklısın zor.. ama esa sınavımiz başka en zoru oo
00 Yorumla - 1 yıl
Yks hiçbir şey hayat sınavı emin ol çok zor çünkü tekrar deneme şansın yok
00 Yorumla Her ÖSYM sınavı kesin ondan daha zor KPSS var :D
00 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın , tüm geleceğiniz iki gün bir kaç saate bağlı
06 Yorumla- 1 yıl
İnanılır gibi değil saçmalık
- 1 yıl
@Sorusorandedektifkız ne yazık ki öyle çok üzgünüm
- 1 yıl
Kazanamazsam ki muhtemeden yani 1 senem daha evde harcanacak hayallerim çöp olacak ve artk uğraşmaktan bıktım bu arada sizde mi katılıyorsunuz sınava
- 1 yıl
@Sorusorandedektifkız hayır , birkaç yil
önceki öğrencilerim lgs sınavına girdi ☺️ - 1 yıl
Sizin adınıza sevindim genel olarak her yaş gurubu katılıyor olunca sordum inşAllah banada böyle demek nasip olur
- 1 yıl
@Sorusorandedektifkız inşallah 😊
Bir insanın hayatında bir çok fazla zor sınav oluyor ve bu sadece kağıt üzerinde değil...
00 YorumlaBazen hayat daha zor sınavlar verir insana hatta hiç beklenmedik bi anda...
00 YorumlaHaksizsin Zaman gecince anliycaksin asil sinsvin o olmadigini
00 Yorumla- 1 yıl
Hem haklısın hem de eksik bir bakış açısı. Nerden baktığına bağlı.
00 Yorumla - 1 yıl
Haksızsın. Kpss çok çok daha zor, hele ales ÖSYM'nin yaptığı tüm sınavları ezer geçer
02 Yorumla- 1 yıl
Profilimdeki soruya yorumm yapar msıın?
- 1 yıl
Mat1 kısmı için yks daha zor. Ales'te Türkçe daha zor.
- 1 yıl
yks ne sınavıydı ya sürekli karıştırıyorum lgs falan aynı şey mi
02 Yorumla- 1 yıl
Profiilimdeki soruya yorum yapar msıın?
- u1 yıl
daha zor sınavları var..
ama o hayatındaki bir dönemeçten ibaret00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Haksız mıyım demişsin, şıklar a) haklısın b) değilsin (evet, haksız değilsin)
01 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Her şey şu yks stresi yüzünden başladı ve bozuldu daha sonra seneye göre dgs veya kpss ve kpss Alan bıktırdı
00 Yorumla Şu sayfada yksci tayfayı görmekten bıktım bi bitmediniz. Sınavın varsa burada ne işin var? Kıçı kırık bir sınava gireceksiniz alt tarafı.
01 Yorumla- 1 yıl
Tus'a hazırlanacağın zaman 5000 10000 sayfaya en az 5 tekrar atman gerekecek. Bazen Tıp Fakültesindeki bazı sınavlar yks'den daha zorlayıcı oluyor. Çok daha ötesi var...
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
O yaşlarda hormon patlaması ve bir yandan da çok zor bir sınav birleşince gerçekten zorlanıyorsun
00 Yorumla - 1 yıl
Sınav bazında bakarsak ilk 10 umda değil yks zorluk olarak dkxkskd
20 Yorumla - 1 yıl
3 kere girmiş biri olarak hiç dert etme oksdarda zor değil asıl hayat sonradan geliyor
01 Yorumla- 1 yıl
Profilimdeki soruyaa yorum yapar msıın?
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
şu an için sana öyle gelebilir ama insanlar ne sınavlarla uğraşıyor Rabbim beterinden korusun
00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
Çocukken kuzenim tarafından defalarca istismar edilip hayatım yerlebir olana kadar bende öyle sanıyodum
00 Yorumla Herşeyı olagıncs zorlastırıyorlar
10 Yorumla- 1 yıl
Demek ki daha zor sınavlarla karşılaşmadın
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Yks mi hani derler ya ben hayat okulundan mezunum diye asıl hayal okulu zor
00 Yorumla - 1 yıl
Başlangıç olarak sayılabilir yaşamak için?
00 Yorumla - 1 yıl
Hayatın her anı bir sınavdır.
00 Yorumla - 1 yıl
Maalesef ülkemizde öyle.
00 Yorumla - 1 yıl
Daha yolun çok başındasın biliyor musun?
01 Yorumla- 1 yıl
Tamam yazmayız
- 1 yıl
Alanına göre değişir
00 Yorumla Daha zorları var
00 YorumlaAlan KPSS girmeyen birinin yorumu bu shsvsbsb
00 Yorumla- 1 yıl
hayata yön veren her sınav tercih aynıdır
00 Yorumla Değilsin KPSS ve ALES daha zor
00 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın. Bir o kadar da gereksiz.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
keske oyle olsaydi
01 Yorumla çok saçma ama evet maalesef
00 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 yıl
hakısın. dönemine göre en önemli sınav..
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
12 gün kaldı yrrgi yicez
04 Yorumla- 1 yıl
PProfilimdeki soruya yorum yapar msıın?
- Cevap sahibi1 yıl
bin tane
- Cevap sahibi1 yıl
var soru knk
- 1 yıl
Yok benim profilimde
- 1 yıl
Bence en zor sinav hayat