YKS2026 YKS çalışmalarınız nasıl gidiyor, netleriniz ne durumda? Merrtfurkann Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar nasıl gidiyor netler ne durumda yorumlara gelinde dertleşelim?Benim tyt 80 ayt 50 YKS çalışmalarınız nasıl gidiyor, netleriniz ne durumda? Cevapla Yorum Soruları TYT Soruları YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zıplayanpire Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl tyt 95-105 ayt normalde 60-65 ama dün bir deneme yaptım çok zordu 46 geldi 1 3 Yorumla Merrtfurkann +1 yıl çok iyi Yorumla zıplayanpire +1 yıl ayt sabit değil ki Yorumla Merrtfurkann +1 yıl ekledim yazarmısın bişey sorucam Yorumla
conican33 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sınava doğru netim kalmadı öyle söyleyeyim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Net nasıl hesaplıyorsun 0 2 Yorumla Merrtfurkann +1 yıl nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soru neti Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tyt netlerini nasil yukseltin merakediyorumda 0 9 Yorumla Merrtfurkann +1 yıl konulları hızlı bititerek ve sosyal fene çalıştığım için bu netlere gelmek çok zor olmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim ilk zamanlar tyt netlerim yuksekti ama son donemlerde dusmeye basladi anlayamiyorum ama ayt tyt ye gore benimki yuksek Yorumla Merrtfurkann +1 yıl kaç net yapıyon Şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 65 70 arasi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tyt de ilk zamanlar 45 50 Şu an 40 Yorumla Merrtfurkann +1 yıl Ayt mi 65 70 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Merrtfurkann +1 yıl Valla ayt 70 yapıyorsan helal ama 70 ayt yapıp nasıl 40 tyt yapiyon ya Yorumla Merrtfurkann +1 yıl Eklesene beni özelden konuşalım Yorumla
sccc00 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Aga ben 11im daha seneye yani 24 tayfaaa 0 2 Yorumla Merrtfurkann +1 yıl şimdiden başla lütfen demedi deme Yorumla sccc00 +1 yıl Basladim zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tyt 95-105 ayt normalde 60-65 ama dün bir deneme yaptım çok zordu 46 geldi
çok iyi
ayt sabit değil ki
ekledim yazarmısın bişey sorucam
Sınava doğru netim kalmadı öyle söyleyeyim
tyt 60 ayt 55
oda güzel
Net nasıl hesaplıyorsun
nasıl yani
Soru neti
Tyt netlerini nasil yukseltin merakediyorumda
konulları hızlı bititerek ve sosyal fene çalıştığım için bu netlere gelmek çok zor olmadı
Benim ilk zamanlar tyt netlerim yuksekti ama son donemlerde dusmeye basladi anlayamiyorum ama ayt tyt ye gore benimki yuksek
kaç net yapıyon Şu an
65 70 arasi
Tyt de ilk zamanlar 45 50 Şu an 40
Ayt mi 65 70
Evet
Valla ayt 70 yapıyorsan helal ama 70 ayt yapıp nasıl 40 tyt yapiyon ya
Eklesene beni özelden konuşalım
İdare eder
Aga ben 11im daha seneye yani 24 tayfaaa
şimdiden başla lütfen demedi deme
Basladim zaten
😂 çalış çalış