Derslerim sabah 7 akşam 4 e kadar ve bana 35 lira veriyorlar günlük
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Annen baban otobüs kart ücretini ya da servis paranı zaten aylık olarak veriyordur. Sabah da kahvaltını yaptığını düşünelim saat 6 da uyanarak evde çok rahat doyurucu bir kahvaltı edersin. Tam gün okulların yemekhanesi oluyor annen baban muhtemelen yemekhaneye de yazdırmıştır. Geriye kalan para ile de tost simit çay ayran bisküvi vs alabilirsin. Günümüz şartlarında bir ailenin bir çocuğa 35 lira verebilmesi kolay bisey değil. 20 senelik memur aldığı maaş 10 bin lira dünya kadar da evin ve ailenin diğer masrafları var.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
7Cevap
Lise için gayet yeterli. Ama senin standardın da önemli
00 YorumlaNeyine yetmiyor o kadar para ben lisede 10 lira ile giderdim
01 Yorumla- 1 yıl
O zamanın 10 TL si daha değerliydi. Bir hafta bile götürürdü o para şimdi okulda bir tost olmuş 30 TL nasık yetsin paranın hiç değeri yok
geçer galiba
yani galiba
galiba
g
00 Yorumla- 1 yıl
Yetmez anca tost alırsın ee bütün para tosta gidince geriye ne kalıyor hiçbir şey en azından 60 ya da 70 TL falan olmalı günlük o da belki idare ettirir İstanbul'da yaşıyorsan 30 TL yle imkansız bir günü çıkarman
00 Yorumla Anca 1 öğün yemek yemeye yeter yol vs durumuda var yani en az 50 lira günlük olması lazım
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bana da lideseyken gidiş geliş yol parası ve bir tavuk dürüm parası verirlerdi. Haa bide sabah puaça alırdım. Hepsi bu.
Çorap alacak param olmazdı00 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Eee iyi daha ne olsun, bir simit parası bile yeter lisede. Ben olsam o parayı biriktiririm.
00 Yorumla - +1 yıl
35 liraya tost ayran yiyebilirsen iyi.
00 Yorumla Yetmez bu devirde tost olmuş 20 tl
00 Yorumla- +1 yıl
:/ Allah yardımcın olsun
00 Yorumla - +1 yıl
oha 35 tl valla cok iyi para günlük
00 Yorumla - +1 yıl
okuldan çıkmıyorsan geçer :D
00 Yorumla - +1 yıl
Geçmez
00 Yorumla - +1 yıl