Obp puanımın eklenmesi için tekrar sınava girmem gerekiyor mu yoksa geçen sene kullanmadığım obpsiz puana eklenir mi?

10 defa okudum bu kızcağızın ne demek isteğini anlamadım. Tyt sınavı 2 sene geçerli geçen sene sınava girip yerleşme formu doldurup sana uni çıkmış ve sen yerleşmediysen puan verilmez yerleştiysen puanın yarısı verilir eğer ki hiç yerleşme gelmediyse ve yerleşmediysen puanın tamamı verilir.
Ben bu sene ikinci kez sınava girdim ama geçen sene yerleştiğim için obp kırık bu sene hiçbir yer tutmadı yerleşmedim bu sene yani şimdi bu seneki puanımı kullanmak istiyorum seneye obp eklenir mi bu seneki puanıma onu soruyorum
Heh bu sene hiçbir yer tutmadıysa seneye puan kırılmaz tam puan verilir
bu seneki puanıma eklenicek ama demi obp çünkü sınava girmek istemiyorum tekrar
Aynen girmene gerek yok
Görüş
5Görüş
Tercih yapmadıysan eklenir. Tercih yaptıysan obpnin sadece %50 si eklenir.
Ben bu sene ikinci kez sınava girdim ama geçen sene yerleştiğim için obp kırık bu sene hiçbir yer tutmadı yerleşmedim bu sene yani şimdi bu seneki puanımı kullanmak istiyorum seneye obp eklenir mi bu seneki puanıma onu soruyorum
3. Kez girdiğinde tam obp alırsın
sınava girmeme gerek var mı tekrar
Ona tam emin değilim 3. Girişinde aldığını biliyorum ama 3. Girişinde 2. yi kullanırken alamazsın sanırım yökün iletişim merkezini ara direk doğru bilgiye ulaşırsın burayı neden kullanıyorsun ji
Emin değilim açıkçası
Belki
Tam bilmiyorum
Sana hersey eklerim
En İyi Görüş