12. sınıfım şimdiden çalışırsam sayısalda 100k gelirmi?

Mezuna kalma fikrini aklından çıkar. Eğer mezuna kalma garantisiyle çalışırsan ne yalan söyleyeyim yapamazsın. Onun için hedefin neyse ilk senende yapmaya çalış.
Peki ilk seneden olur mu hani Mf 100 K falan öyle olanlar carmı sıkı bi çalışmayla
Temelin varsa ve gerçekten iyi çalışırsan 100K altı bile yapabilirsin.
Hedefin ne? Sadece tyt'ye mi gireceksin?
Temel yok iste %%20 bilgi var tyt de yeni çalışmaya başlıyorum ayt ye de gircemsayısalıö
Cokmu zor 100 bin falan
Ve ben eczacılık istiyorum. Olmazsa da mezuna kalırım
İşte diyorum ya olmazsa mezuna kalırım düşüncesini kafandan çıkar yani demek istediğim zaten olmazsa mezuna kalacaksın ama böyle dersen zaten baştan kaybedersin.
Onun dışında 100K zor değil bence ama gerçekten sıkı ve verimli çalışman lazım.
Günde kaç saat?
Ya hani şunu merak ediyorum 0 olup sıkı bi çalışmayla ilk seneden 100 K yapan var mı sayısal da geç mi kaldım
Geç kalmadın, ben de eşit ağırlıkçıyım, tyt'ye yeni başladık arkadaşlarla.
Saatini ben değil sen belirleyeceksin.
Ben sadece sana kendi rutinimi söyleyeyim belki bu yardımcı olur.
4.30'da kurstan geliyorum. (Açıktan okuyorum.)
1-.1.30 saat dinlenme - yemek yemek vs derken 6'ya yakın ders çalışmaya başlıyorum. Ara vererek bugün saat 11'e kadar çalıştım mesela.
Oha çok iyi gerçekten
Yani ilk seneden bende sen gibi çalışsam 100 K olur mu var mı etrafın da
İnan sınava giren kimseye sıralamasını falan sormadım ama dediğim gibi imkansız değil yapabilirsin.
Açıkta değilsin öyle değil mi ?
Okuldayım ben geçmedim açığa
Anladım, kendine uygun bir program hazırla ama sen programa değil program sana uysun yani örneğin günlük 40 soru matematik çözeceğim dediysen ve çözemediysen sorun etme.
Biraz daha çalış veya başka bir dersten soru çöz. Kendini kısıtlarsan yapmak istediğin şeyden soğursun.
Ya gerçekten çok teşekkür ederim bu yazı icin
Ama gerçekten geç kalmış gibi hissediyorum hani insanlar sanki moral olsun diye geç kalmadın der gibi hissediyorum ve bu zamana kadar hiç ders çalışmadım
İnan ben de pandemide hiç ders çalışmadım yani tyt temelim yok.
Dershane eğitimiyle birebir aynı eğitimi veren bir kursa gidiyorum ve tyt görüyoruz. Eve geldiğim zaman günlük tekrar yapıp soru çözüyorum, ekstra bir şey yapmama gerek kalmıyor. Ha bu arada günlük en az 30-35 tane paragraf çözmeyi de unutma.
Onun dışında şu tavsiyeyi de vereyim: Konuları biriktirme.
Bir birikir, iki birikir, üçüncüye kalmadan yetiştiremezsin.
Günü gününe tekrar yap ve soru çöz.
Ayt nasıl oeki senin?
Sorma sorma 😬😬
Battık ckdmdmdmd
Peki bi hocana sorbailirmisin hani geç mi kalındı cart curt die falan ve benim obp 75 çok atarmıki
Bak beni gece gece sinirlendirme geç kalmadın 🤨
Zaten okulda ayt göreceksiniz.
Ben 11'ken haftasonu kursunda tyt görüyorduk. Okulda da 11. sınıf derslerini görünce eşitleniyordu. Okulunda haftasonu kursu var mı? Ne görüyorsunuz?
Kursa gitmedim sadece fizik ve matten özel ders alıyorum dershane de gereksiz geliyor bana
Açığa geçsem dershaneye giderdim ama
Normalde hedefim 40 K eczacılık bu sene çok calısıcam olmazsa da mezuna kalırım ama bu kafada değilim tabiki bu sene olcakmıs gibi calısıcam
Ve bence 100 K o kdr zor değil ortalama çalışınca olur gibime geliyor of bilmiyorum seni de darlarla istemiyorum taktım
Hah bak işte ne güzel özel ders de alıyormuşsun, eczacılık cepte 🤏🏼
Başarılar dilerim.
Özel ders alma imkanım olsa keşke ben de alırdım ama ne yazık ki : (
Dershaneye mi gidiyordun sen
Dershane eğitimi veren ücretsiz bir kurs
Oda gayet iyi iş bizde bitiyor Ya ne kdr einstehin gelse bile iş bizde bitio biz istersek hersey yaparız
Senin hedefin ne
Aynen, kendimize güvenelim 🥰
Pdr istiyorum ben
İnsallah istediğin hedefe ulasıcaksın ben inanıyorum
Çok teşekkürler 💓 Ben de canı gönülden inanıyorum beraber başaracağız 🥰
Son olarak aklında herhangi bir üniversite var mı?
İkcğ istiyorum ya da Balıkesir senin?
9 Eylül 😘
Ay insallah insallah
Ben hala odaklanamıyorummdetse olmayacak gibi geç kalmış gibi hissediyorum
Dayak istiyorsun yani 💀
Ya öyle ama herkes sanki moral vermek için yetisirmdio gibi
Görüş
4Görüş
Önceden de calisabilirdin ama kesinlikle geç değil öncelikle şimdi başlasan Aralık olmadan tyt konularını bilirsen daha ayt konu ve tyt den deneme cozsen kesinlikle yaparsın sadece geç kaldım diye düşünme yaza kadar çalış sabret
Oeki şimdi başlayıp mf den 40 k falan gelirmi gece gündüz çalışsam
Temelim yok
düzenli çalışırsan gelir
Buraya fazla takilmazsan gelir
Peki mezuna kalıp bi daha denesem 40 K Ya kadar çekebilirmiyim sıralamamı
Sen 30k ya bile çekersin ben inanıyorum sana
Bu sene bastır canım sıkı tut
En İyi Görüş