YKS2026 Ek tercihler başlamak üzere, yapacağınız tercihler içinize siniyor mu? 07Uclu-kalem Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yapacağınız tercihlere karar verebildiniz mi, yapacağınız tercihler içinize siniyor mu? Ek tercihler başlamak üzere, yapacağınız tercihler içinize siniyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ciho97 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Eh işte idare ediyor sinmesede okunabilir bölümler. 0 0 Yorumla
Fikifiki34 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Başka bir bölüm yazıp 2. donem yatay geçiş yaparak istediğim bölüme geçmeyi dusunuyorum 0 0 Yorumla
Sominnie Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Ya geçen seneki tercihlerde puan düşürmüşlerdi bu sene niye yükselmiş 0 0 Yorumla
magicalbetüş Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Yerleşemedim, ek tercihlerde bulunucam 1 2 Yorumla Sominnie +1 yıl Bende ama puanlar yükselmiş az da değil 50-60 puan hemde Yorumla magicalbetüş +1 yıl @Sominnie hayırlısı olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
punalar yukarı cıktıgından yine yerleşemeyen cok olacaktır
Eh işte idare ediyor sinmesede okunabilir bölümler.
Başka bir bölüm yazıp 2. donem yatay geçiş yaparak istediğim bölüme geçmeyi dusunuyorum
Ya geçen seneki tercihlerde puan düşürmüşlerdi bu sene niye yükselmiş
Yerleşemedim, ek tercihlerde bulunucam
Bende ama puanlar yükselmiş az da değil 50-60 puan hemde
@Sominnie hayırlısı olsun
sinmiyor puanlar yükselmiş
Mecbur baska care yok
Link varsa atarmisin. tercih klavuzu