Güncellemeler
+1 yıl
ek tercihleri denicem o da gelmezse intihar edicem daha fazla yaşamak istemiyorum bu dünyada artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer geçen sene sınava girdim mezuna bırakmıştım kırık obp ile bu sene sınava tekrar girdim tercih yaptım ama açıkta kaldım lütfen bana yardım edin en bktan bildiğiniz bölüm yok mu bu senede kalamam mezuna kafamda intihar düşünceleri var tekrar mezuna kalamam o stresi tekrar yaşamak istemiyorum bildiğiniz 2 yıllık en düşük bölümler var mı gerekirse şehir dışı yazıp gidicem tekrar kalmak istemiyorum mezuna yoksa kendimi atıcam artık balkondan aşağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Üniversite okumak zorunda değilsin ek tercihleri dene illa istiyosan yoksa yok
üniversite okumak zorundayım sürünmek istemiyorum
Alakasınyok okusan da sürüneceksin
bi yere yerleşmediysen ek tercihleri bekle açık kalan bi yeri yazarsın, sıralamaların kaç
2 milyon 500 bin
ek tercihler acıklansın bakalım bi durumuna
Geçen sene girmişmiş ben 6 yıldır üniversite yüzü görmedim yeni çalıştım da kazandım. Ne diyorsun ya sen.
Seneye çalış kazan.
Seninle benzer şeyler yaşamis biri olarak bikaç tavsiye verebilrm istersen özeldenyaz
olur
attım istek xper seviyem yetmiyor
İyi de kardeşim b*ktan bölüm okumakla hiç okumamak arasında bir fark yok ki... Sana tavsiyem gir bir işe çalış meslek öğren derdin diplo almaksa açıktan da alırsın.
hayır çalışmıcam sürünmek istemiyorum asgari ücretle 12 saat ayakta çalışmak gerekirse bktan okucam benim hayatım karardı zaten
ek tercihde gelmezse intihar edicem yeter artık dayanamıyorum
Kızım sen deli misin?😂 İtü mezunu bile asgari ücretle veya biraz üzerinde işe başlıyor git istediğin yerde araştır... B*ktan Üniversite okuyunca sana 30-40 bin lira maaşla masa başı iş mi verceklerini sanıyorsun?
ne olursa olsun diplomam olsun istiyorum
Tamam bende sana diyorum ki diploma almak kolay üzme kendini sakın intiharı falan düşünme güçlü ol öyle b*ktan bölüm falan da okuma şimdilik sana tavsiyem ek yerleşteneyi beklemen yönünde cunku boşta kalan kontejanlar olacak
umarım 2 senedir kazanamıyorum canıma tak etti artık
yaz gir yatay geçiş yaparsın
Nasıl
açıklamayı okursan anlarsın