Üniversite Tercihleri Üniversitenin ilk günü için bu kombin nasıl? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Üniversitenin ilk günü için bu kombin nasıl? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
Günlerdensalıı Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 100% 5 ay Ya insanlar kombin hazırlıyor ben bavul mu alsam, yeni test kitabı mı onun paniğindeyim. üzerine bol bir gömlek giyersen ok, daha şık ama böyle hoş durmuyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 100% 5 ay Daha tercih yapılmadı millet elbise derdine düştü. Rektör sizi karsilamicak yanlış anladiniz siz Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Yorumla
ferhatakkk Takip Et Xper 1 Yaş: 21 5 ay Pijama alt siyah uzun kollu gömlek kafaya kasket, bir de ayakkabı olarak çizme giyersen herkes sana bakar popüler olursun kksa zamanda Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
126Pınar Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 98% 5 ay Uymamış ya bunlar bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Bilge Yaş: 21 , eig 98% 5 ay Vayy be milletteki yaşama sevincine bak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Soran 5 ay Yok be knk bizim de yok da ilk gün özel donucta Yorumla kırgınsevgili 5 ay Özel değil knk inan bana Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 28 5 ay mal kız kombini bu maalesef Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 78% 5 ay Bu ne çok kötü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hüzünlübirkekk Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 5 ay Pantolonu beğenmedim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Guru Yaş: 22 , eig 100% 5 ay Ustu kotu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
berfinellaaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 100% 5 ay Fresh Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
Ya insanlar kombin hazırlıyor ben bavul mu alsam, yeni test kitabı mı onun paniğindeyim.
üzerine bol bir gömlek giyersen ok, daha şık ama böyle hoş durmuyor
Daha tercih yapılmadı millet elbise derdine düştü. Rektör sizi karsilamicak yanlış anladiniz siz
Pijama alt siyah uzun kollu gömlek kafaya kasket, bir de ayakkabı olarak çizme giyersen herkes sana bakar popüler olursun kksa zamanda
Uymamış ya bunlar bence
Vayy be milletteki yaşama sevincine bak
Yok be knk bizim de yok da ilk gün özel donucta
Özel değil knk inan bana
mal kız kombini bu maalesef
Bu ne çok kötü
Pantolonu beğenmedim
Ustu kotu
Fresh