YKS2026 Üniversiteye başlayacağınız için heyecanlı mısınız? JJGoode Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şu tercihler bir belli olsun rahatlayacağım. Şimdi heyecan falan duyamıyorum. Biraz kaygı var. Üniversiteye başlayacağınız için heyecanlı mısınız? Cevapla Üniversite Soruları Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. Heyecanlı olurum umarım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet çok 0 4 Yorumla xlucifer7 +1 yıl Bölüm ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @xlucifer7 üste hemşirelik yazdım aşağı sıralara doğru ebelik falan bakalım ne gelecek Yorumla xlucifer7 +1 yıl Ben bedava tıp oku gel deseler sinavsiz yinede gitmem saglik alani leş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @xlucifer7 bana en çok hitap eden sağlık sektörü başka alternatifim yoktu. Sen neler yazdın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Heyecanlı olurum umarım
Degilim nefret edecegimden eminim
hayır stres var sadece
Ne yapacağımı bilmiyorum
Okuyprum zaten 😉
Evet çok
Bölüm ne
@xlucifer7 üste hemşirelik yazdım aşağı sıralara doğru ebelik falan bakalım ne gelecek
Ben bedava tıp oku gel deseler sinavsiz yinede gitmem saglik alani leş
@xlucifer7 bana en çok hitap eden sağlık sektörü başka alternatifim yoktu. Sen neler yazdın