Ben çukurovada bölüm yazdım ve o bölümün gelmeme ihtimali var altına yine adanada olan ATÜ den aynı bölümü yazdım ama ATÜ de yazdığım bölüm sıralamamdan 100 bin geride
ATÜ 250 binle kapatmis geçen sene ben bir anda yükselir korkusundan 2. Tercihim olan ATÜ den sonra 150 200 binlik bölüm yazdım yani 250 binlik bölümü 200 binlik bölümden öne yazdım
Sorum şu tercihi illa başarı sırasına göre mi yapmak zorundayız ben bu şekilde yaptığım için tercihimde sıkıntı çıkmaz değil mi bilgisi olan biri beni bilgilendirirse sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
cok istedigini sıralaması - puanı cok olsa bile en uste yaz
Demek istediğim şu benim istedigim bölüm 250 bin ve ben onu başa yazdım ama ya bir sey olursa bir anda öne cekerlerse de giremeyecegim seviyeye gelirse diye altına 200 binlik baska bölüm yazdım ben 250 binliği üstte 200 binliği altına yazdığım için tercihimde bir sorun çıkmaz değil mi ben 250 binlik olana yerleşirim yani
tercihinde bir sorun cıkmaz. sen dusme ihtimalinden en üste su andaki sıralamanla girmek istedigini ama giremedigin yeri yazıyorsun. duserse o gitmek istedigin yere gireceksin. sorun olmaz sıralamalarda. sadece ya düşerse diye yazdın yani