YKS2026 Kırşehir'de yönetim bilişim sistemleri okumak mı, İstanbul'da bilgi ve belge yönetimi okumak mı? joycebyers Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yönetim bilişim sistemleri bilgi ve belge yönetimi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kırşehir'de yönetim bilişim sistemleri okumak mı, İstanbul'da bilgi ve belge yönetimi okumak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
KızgınDolunay Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kırşehir ahi Evran üniversitesinde mi öyle bölüm var yoksa Kaman meslek yüksekokulu mu 0 5 Yorumla joycebyers +1 yıl kamandaymis Yorumla KızgınDolunay +1 yıl Evet benim memleketim kaman, çok büyük bir şehir değil ve üniveristesi de ta çıkış yerinde merkeze uzak minibüs ile. git gel yapiyorlar KYK yurdu ise tam okulun dibinde Yorumla joycebyers +1 yıl arkadasim kirsehirde 40 dk mesafesi varms sanirim merkeze garanti olsun diye listenin sonuna ekledim Yorumla KızgınDolunay +1 yıl Kırşehir kaman arası 40 45 dk aynen buraya gelirsen okulun konumundan hoşlanmaya bilirsin diye dedim bende burada okudum zaten ama buralı olduğum için Yorumla joycebyers +1 yıl anladim teşekkürler Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hangisi istiyorsanız onu okuyun bence. Bu konuda size yardım etmek mümkün değil. 0 1 Yorumla joycebyers +1 yıl ikisinide istiyorm ama yns daha iyi diyolar ailemde sehir disina yollamayiz dedigi icin bilgi ve belge yönetimi yazcam galiba Yorumla
herbokoloğunuzgeldi Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Maddi açıdan zorlamayacaksa İstanbul. Sonuçta en iyi okuldan mezun olan da işsiz, en zeki olan da. En azından üni hayatını güzel geçirirsin 0 1 Yorumla joycebyers +1 yıl zorlamaz zaten İstanbul'da yasiyorum Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Bilgi ve belge daha mantıklı 0 1 Yorumla joycebyers +1 yıl niye Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Merhaba kırşehir öneririm hem ailene yakın hemde iş imkanı artık oralardada var 0 0 Yorumla
Somniatorr Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl tekrar hazırlanmak 0 1 Yorumla joycebyers +1 yıl 3 yildir giriyorm bir daha hazirlanmayi dusunmuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kırşehir ahi Evran üniversitesinde mi öyle bölüm var yoksa Kaman meslek yüksekokulu mu
kamandaymis
Evet benim memleketim kaman, çok büyük bir şehir değil ve üniveristesi de ta çıkış yerinde merkeze uzak minibüs ile. git gel yapiyorlar KYK yurdu ise tam okulun dibinde
arkadasim kirsehirde 40 dk mesafesi varms sanirim merkeze garanti olsun diye listenin sonuna ekledim
Kırşehir kaman arası 40 45 dk aynen buraya gelirsen okulun konumundan hoşlanmaya bilirsin diye dedim bende burada okudum zaten ama buralı olduğum için
anladim teşekkürler
Hangisi istiyorsanız onu okuyun bence. Bu konuda size yardım etmek mümkün değil.
ikisinide istiyorm ama yns daha iyi diyolar ailemde sehir disina yollamayiz dedigi icin bilgi ve belge yönetimi yazcam galiba
Maddi açıdan zorlamayacaksa İstanbul. Sonuçta en iyi okuldan mezun olan da işsiz, en zeki olan da. En azından üni hayatını güzel geçirirsin
zorlamaz zaten İstanbul'da yasiyorum
Bilgi ve belge daha mantıklı
niye
Merhaba kırşehir öneririm hem ailene yakın hemde iş imkanı artık oralardada var
İstanbul olması çünkü
tekrar hazırlanmak
3 yildir giriyorm bir daha hazirlanmayi dusunmuyorum
Yönetim